Viitorul telefon Oppo Reno are ceva ce Galaxy Note 10 nu oferă, deşi mulţi şi-ar fi dorit...

1.606 ori
<b>Viitorul telefon Oppo Reno are ceva ce Galaxy Note 10 nu oferă, deşi mulţi şi-ar fi dorit...</b>Una dintre cele mai dorite funcţii lipsa de pe Galaxy Note 10 este ecranul de 90 Hz, care apăruse la un moment dat în zvonuri. Doar telefoanele de gaming şi OnePlus 7 Pro mai propun aşa ceva deocamdată, iar Oppo vrea

Una dintre cele mai dorite funcţii lipsa de pe Galaxy Note 10 este ecranul de 90 Hz, care apăruse la un moment dat în zvonuri. Doar telefoanele de gaming şi OnePlus 7 Pro mai propun aşa ceva deocamdată, iar Oppo vrea să ne ofere încă un smartphone de genul. Vicepreşedintele Oppo a postat un teaser cu o aluzie în această direcţie.

Oppo Reno

Brian Shen este oficialul în cauză, care a postat pe Weibo un teaser despre un telefon cu ecran de 90 Hz drept următorul model Oppo Reno, care va veni şi cu suport pentru încărcare Super VOOC. Oppo tocmai a anunţat 3 telefoane din gama Reno 2 săptămâna trecută, deci nu cred că va mai lansa vreunul prea curând. E drept şi că acelea sunt modele mai degrabă midrange şi cu încărcare VOOC la 20W. Nu avem încă un succesor propriu zis pentru Oppo Reno 10X Zoom.

Judecând după teaser totuşi, acest nou venit cu ecran de 90 Hz ar putea fi fix acel nou flagship. Alt sub-brand, cel de la ZTE, Nubia a bifat deja un ecran de gen pe telefonul de gaming Red Magic 3. Vine şi Red Magic 3S în curând, pe 5 septembrie, tot cu un ecran de gen. Şi Huawei Mate 30 Pro şi Pixel 4 se vor alinia la trend, cu panouri cu aceeaşi rată de refresh de 90 Hz.

În plus, se pare că şi OnePlus 7T urca la această cotă, nu doar varianta 7T Pro. Să vedem şi cum stăm cu zoom-ul şi cu optica pe acest viitor Oppo Reno, ce pare gândit ca rival pentru Huawei Mate 30 Pro.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×