Un retailer din China are reduceri de până la 70% de Paşte; Am găsit tastatură şi mouse de gaming, plus cameră de acţiune la preţ bun

1.260 ori
<b>Un retailer din China are reduceri de până la 70% de Paşte; Am găsit tastatură şi mouse de gaming, plus cameră de acţiune la preţ bun</b>Chiar dacă Paştele este o sărbătoare vestică, asta nu împiedica retailerii din China să ofere promoţii speciale cu această ocazie. Printre ei se numără şi GeekBuying, care are câteva oferte atractive, unele care aduc chiar reduceri de până la 70%.

Chiar dacă Paştele este o sărbătoare vestică, asta nu împiedica retailerii din China să ofere promoţii speciale cu această ocazie. Printre ei se numără şi GeekBuying, care are câteva oferte atractive, unele care aduc chiar reduceri de până la 70%. Ne-am oprit asupra unor produse pe care le găsiţi mai jos.

Reţineţi că e vorba aici despre produse cu stoc din Europa, mai bine zis Spania, deci nu ar trebui să mai aşteptaţi zeci de zile până ajung la voi.

Razer Mamba

Razer Mamba

Am ochit mouse-ul de gaming Razer Mamba la preţul de 79.99 dolari. Este ideal pentru eSports, ergonomic şi bazat pe laser şi conexiune prin cablu. Are o precizie excelentă, la nivel de 16.000 DPI şi este gândit să se muleze perfect pe mâna gamerului. Vine cu iluminare Chroma cu 16.8 milioane de culori personalizabile, pentru un look cool la competiţiile de gaming. Are cablu împletit USB de 2.1 metri şi reglaje de sensibilitate foarte variate.

Nu mai puţin de 9 butoane se afla la bord.

ACGAM AG-109R

ACGAM AG-109R

Am găsit şi o tastatură de gaming pentru a completa pachetul. Costă 52.99 dolari şi are funcţii speciale anti ghosting şi butoane mecanice, plus iluminare RGB. Vine cu butoane pentru control macro, iluminare pe tot spaţiul tastaturii şi design anti ghosting, cu 105 taste. Permite chiar utilizarea a mai multe taste simultan. Integrează un panou din aliaj de aluminiu şi butoanele sunt ultra rezistente.

Timpul de răspuns este de 3 ms.

Xiaomi Mijia 4K

Xiaomi Mijia 4K

Am găsit şi o cameră de acţiune la reducere, Xiaomi Mijia 4K, care vine cu procesorul Ambarella popularizat de modelele GoPro mai accesibile. Costă doar 109.99 dolari la GeekBuying şi are un senzor performant Sony IMX317 la bord. Vine şi cu ecran touch de 2.4 inch, stabilizare pe 6 axe şi îl văd că un GoPro Hero killer şi mă refer aici la modelul cel nou de 199 dolari.

Vine cu lentilă cu 7 elemente, unghi de vizualizare de 145 de grade şi conexiune WiFi şi Bluetooth.

Găsiţi şi alte promoţii de Paşte GeekBuying aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×