Noua ofertă promoțională eMAG include 70 tablete cu prețuri de sub 500 lei; iată cele mai interesante alegeri

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.191 ori
<b>Noua ofertă promoțională eMAG include 70 tablete cu prețuri de sub 500 lei; iată cele mai interesante alegeri</b>La scurt timp de la &icirc;ncheierea campaniei Stock Busters, eMAG revine astăzi cu un nou eveniment de reduceri ce vizează &icirc;n special tabletele. &Icirc;n r&acirc;ndurile de mai jos vom arunca o privire asupra celor mai interesante tablete cu...

La scurt timp de la încheierea campaniei Stock Busters, eMAG revine astăzi cu un nou eveniment de reduceri ce vizează în special tabletele. În rândurile de mai jos vom arunca o privire asupra celor mai interesante tablete cu prețuri de sub 500 lei listate de către eMAG la prețuri speciale.

Primul model ce ne atrage prin prisma specificațiilor sale este Utok i700 Ultra. Tableta de față aduce un display IPS de 7 inch cu rezoluție 1024 x 600 pixeli, un procesor Intel Atom dual-core de 1.2 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și baterie de 3.000 mAh. Această tabletă poate fi achiziționată la un preț de doar 299 lei.

Asus FonePad 7 FE170CG

Un device similar ce aduce la pachet și tehnologia 3G este Asus FonePad 7 FE170CG, o tabletă de 7 inch cu procesor Intel dual-core de 1.2 GHz, 8 GB spațiu de stocare și 1 GB memorie RAM. FonePad 7 FE170CG costă 399 lei și este disponibilă pe alb, negru sau roșu.

Serioux Surya Reaction

Dacă vă doriți totuși o tabletă ceva mai mare, eMAG.ro ne pune la dispoziție și modelul Serioux Surya Reaction. Aceasta ne aduce un display HD de 10.1 inch, un procesor quad-core de 1.3 Gz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare și conectivitate 3G. La pachet este inclusă și o tastatură dock. Prețul său este de 469 lei.

Lista completă de tablete cu prețuri de sub 500 lei poate fi consultată aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×