Alertă preț bun: Asus ZenFone 2 ZE500CL costă acum doar 698 lei prin intermediul MarketOnline.ro

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.188 ori
<b>Alertă preț bun: Asus ZenFone 2 ZE500CL costă acum doar 698 lei prin intermediul MarketOnline.ro</b>Printre telefoanele ce anul trecut au ajuns pe masa de teste Mobilissimo, s-a aflat și Asus ZenFone 2 &icirc;n varianta de 5.5 inch cu 4 GB memorie RAM. Totuși, producătorul taiwanez a lansat și alte versiuni pentru acest model, cum este cazul lui...

Printre telefoanele ce anul trecut au ajuns pe masa de teste Mobilissimo, s-a aflat și Asus ZenFone 2 în varianta de 5.5 inch cu 4 GB memorie RAM. Totuși, producătorul taiwanez a lansat și alte versiuni pentru acest model, cum este cazul lui ZenFone 2 ZE500CL, telefon cu display HD de 5 inch.

Terminalul despre care vorbim este subiectul unei campanii promoționale desfășurate în această perioadă de către MarketOnline, retailer ce îl vinde pentru suma de doar 698 lei, cel mai mic preț din România totodată. Pentru această sumă vom primi un smartphone cu 2 GB RAM, procesor Intel Atom Z2560 de 1.6 GHz și 16 GB memorie internă.

Alertă preț bun: Asus ZenFone 2 ZE500CL costă acum doar 689 lei prin intermediul MarketOnline.ro

Lista de specificații nu se oprește aici, telefonul sosind cu un senzor foto principal de 8 megapixeli cu bliț LED, dar și cu o cameră frontală de 2 megapixeli. Acest device ne aduce o baterie de 2500 mAh la pachet și Android 5.0 Lollipop ca sistem de operare. Puteți plasa o comandă de aici în limita stocului disponibil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×