CES 2016: LeTV Le Max Pro este primul smartphone cu procesor Snapdragon 820 la bord; sosește cu 4 GB RAM și Sense ID

1.042 ori
<b>CES 2016: LeTV Le Max Pro este primul smartphone cu procesor Snapdragon 820 la bord; sosește cu 4 GB RAM și Sense ID</b>Așa cum era de așteptat, producătorul chinez LeTV a anunțat noul phablet Le Max Pro &icirc;n cadrul t&acirc;rgului de tehnologie din Las Vegas. Acest device reprezintă totodată și primul model de pe piață ce vine la pachet cu procesorul quad-core...

Așa cum era de așteptat, producătorul chinez LeTVa anunțat noul phablet Le Max Pro în cadrul târgului de tehnologie din Las Vegas. Acest device reprezintă totodată și primul model de pe piață ce vine la pachet cu procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820, unul pe care și Galaxy S7 îl va adopta.

Printre specificațiile sale tehnice avem un display Quad HD de 6.33 inch, procesorul quad-core Snapdragon 820 tactat la 2.2 GHz, un chip grafic Adreno 530 și 4 GB memorie RAM. Primim o baterie de 3400 mAh ce beneficiază de tehnologia de încărcare rapidă Qualcomm Quick Charge 2.0, prin care o încărcare de la 0 la 60% se va realiza în doar 30 minute.

LeTV Le Max Pro

Acest phablet uriaș sosește în variante cu 32, 64 sau 128 GB de stocare, cu un senzor foto principal de 21 megapixeli și cu Android 6.0 Marshmallow din fabrică. Pe lângă procesorul Snapdragon 820, LeTV Le Max Pro vine și cu o altă dotare marca Qualcomm. Este vorba despre un scanner de amprente ultrasonic denumit Snapdragon Sense ID.

Din câte aflăm, acest senzor plasat sub camera foto principală poate trasa hărți 3D detaliate ale amprentei utilizatorilor. De asemenea, Qualcomm descrie acest modul ca fiind mai sigur și mai de încredere comparativ cu celelalte soluții de pe piață. Pentru moment, LeTV nu a dezvăluit data de lansare comercială, și nici prețul pentru Le Max Pro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×