OnePlus 6T ne va aduce un UI complet nou, dar și un sistem de navigare prin gesturi îmbunătățit

2.426 ori
<b>OnePlus 6T ne va aduce un UI complet nou, dar și un sistem de navigare prin gesturi îmbunătățit</b>Aflăm astăzi chiar prin intermediul celor de la OnePlus faptul că viitorul flagship OnePlus 6T ne va aduce noutăți interesante și pe partea software. Astfel ne sunt promise schimbări interesante la nivel de UI, dar și o îmbunătățire a sistemului

Acum că data lansării lui OnePlus 6T este bătută în cuie (30 octombrie), nu ne mai rămâne decât să așteptăm marele eveniment care va confirma unele aspecte precum prețul și alte noutăți aduse de către compania chineză. Hardware-ul ne-a fost dezvăluit în mare, iar astăzi aflăm câte ceva despre zona software acolo unde firma condusă de Carl Pei promite noutăți foarte interesante.

În primul rând aflăm că telefonul va aduce un sistem de navigare prin gesturi îmbunătățit, fiind acum mai rapid și mai pregătit pentru a oferi o experiență naturală de utilizare. Pintr-un gest "flick" de la baza ecranului către centrul acestuia putem face trecerea rapidă între 2 aplicații folosite recent, iar prin apăsarea butonului power pentru 0.5 secunde vom activa Google Assistant. 

De asemenea, smartphone-ul OnePlus 6T va inaugura un nou UI care potrivit companiei va trebui testat în realitate pentru a fi complet înțeles. Scopul a fost acela de a exprima limbajul de design OnePlus în UI, aceasta devenind cea mai distinctivă și intuitivă versiune OxygenOS de până acum.

În zona de noutăți hardware vom avea ecranul de 6.4 inch cu decupaj subtil în zona superioară, bateria de 3700 mAh și scanner-ul de amprente integrat în display.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×