Altex oferă laptop-uri de la 0 lei pentru elevii ce obțin un cupon Euro 200; iată și alte reduceri!

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 4.804 ori
<b>Altex oferă laptop-uri de la 0 lei pentru elevii ce obțin un cupon Euro 200; iată și alte reduceri!</b>Școala rom&acirc;nească nu este recunoscută pentru beneficiile acordate către elevi, și nici prin metodele de &icirc;nvățare propuse. Totuși, unul dintre acele programe care are succes, este și Euro 200, modalitate prin care elevii din familiile...

Școala românească nu este recunoscută pentru beneficiile acordate către elevi, și nici prin metodele de învățare propuse. Totuși, unul dintre acele programe care are succes, este și Euro 200, modalitate prin care elevii din familiile cu venituri reduse, beneficiază de un cupon de 200 euro pentru achiziția unui PC.

Acest program are ca scop principal stimularea achiziționării de calculatoare, program pentru care sunt eligibili elevii și studenții de până în 26 ani (detalii aici). Pentru a veni și mai mult în ajutorul celor care obțin un astfel de cupon, cei de la Altex listează astăzi o serie de reduceri speciale destinate lor.

Mai precis, sunt oferite laptop-uri cu prețuri ce încep de la 0 lei + voucher-ul Euro 200. Un astfel de model este Lenovo G50-30, laptop cu display de 15.6 inch, procesor Intel de 2.58 GHz, 2 GB RAM și 250 GB de stocare. În mod normal, prețul acestui device este de 899 lei.

De asemenea, sunt disponibile și modele produse de HP, sau Acer, dar și calculatoare desktop formate din monitor + unitate. Această listă de calculatoare cu prețuri reduse poate fi regăsită în revista promoțională Altex valabilă în perioada 29 iulie - 12 august.

Mulțumim lui Cosmin Robert pentru informație!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×