Bateriile externe Xiaomi primesc reduceri de 10% pe QuickMobile.ro; iată modelele comercializate

980 ori
<b>Bateriile externe Xiaomi primesc reduceri de 10% pe QuickMobile.ro; iată modelele comercializate</b>Trebuie să recunoaștem faptul că reducerile de 10% aplicate de către QuickMobile sunt foarte atractive mai ales &icirc;n cazul smartphone-urilor și al tabletelor. Dar nici accesoriile sau gadget-urile nu sunt lăsate deoparte, retailerul oferind...

Trebuie să recunoaștem faptul că reducerile de 10% aplicate de către QuickMobile sunt foarte atractive mai ales în cazul smartphone-urilor și al tabletelor. Dar nici accesoriile sau gadget-urile nu sunt lăsate deoparte, retailerul oferind discount-uri similare după cum aflăm chiar astăzi dintr-un newsletter.

Doar astăzi vă puteți bucura de reduceri de 10% pentru bateriile externe Xiaomi, oferta fiind una destul de variată. Printre modelele comercializate se află și modelul de 20.000 mAh ce costă acum 262 lei, sau versiunea cu 16.000 mAh care poate fi achiziționată în acest moment pentru suma de doar 132 lei.

Bateriile externe Xiaomi primesc reduceri de 10% pe QuickMobile.ro; iată modelele comercializate

De asemenea, avem pare și de prețuri speciale pentru bateria de 10.000 mAh vândută acum la un preț de 97 lei, respectiv pentru modelul cu 10.400 mAh ce poate fi al vostru pentru doar 88 lei. Toate aceste baterii externe pot fi găsite pe QuickMobile.ro doar astăzi la prețurile mai sus comunicate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×