Allview E3 Living, smartphone-ul cu difuzoare stereo este câștigat de către Horcea Sorin Mihai din Deva

1.230 ori
<b>Allview E3 Living, smartphone-ul cu difuzoare stereo este câștigat de către Horcea Sorin Mihai din Deva</b>Printre ultimele device-uri marca Allview ce ne-au ajuns pe masa de teste, s-a numărat și modelul E3 Living, telefon compact cu difuzoare stereo frontale la pachet. &Icirc;mpreună cu Allview am pus la bătaie acest smartphone &icirc;n cadrul unui...

Printre ultimele device-uri marca Allview ce ne-au ajuns pe masa de teste, s-a numărat și modelul E3 Living, telefon compact cu difuzoare stereo frontale la pachet. Împreună cu Allview am pus la bătaie acest smartphone în cadrul unui concurs cu reguli foarte simple, câștigătorul fiind ales chiar ieri seară.

Din lista celor 175 participanți a fost extras un singur nume desigur, mai precis Horcea Sorin Mihai, un tânăr din Deva ce a respectat toți pașii necesari. De acum înainte, Sorin se poate bucura de un nou telefon de 4.5 inch ce aduce un procesor quad-core, 1 GB memorie ARM și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED.

La pachet se află și un senzor frontal cu bliț LED, 8 GB spațiu intern de stocare + slot microSD și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Acest smartphone ne-a impresionat în special prin difuzoarele stereo și calitatea audio, dar și prin design-ul arătos, respectiv prin selfie-urile de calitate.

În acest moment, Allview E3 Living este vândut la un preț de 599 lei pe allview.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×