Black Friday 2015 pentru cei care s-au trezit târziu: Microsoft Lumia 640 8 GB white - gata pentru Windows 10 Mobile!

714 ori
<b>Black Friday 2015 pentru cei care s-au trezit târziu: Microsoft Lumia 640 8 GB white - gata pentru Windows 10 Mobile!</b>Dacă vreţi neapărat un telefon Windows Phone care să fie &icirc;n pole position pentru actualizarea la Windows 10 Mobile, atunci Microsoft Lumia 640 e o soluţie. El costă doar 599 lei la eMAG.ro cu ocazia lui Black Friday 2015, faţă de preţul...

Dacă vreţi neapărat un telefon Windows Phone care să fie în pole position pentru actualizarea la Windows 10 Mobile, atunci Microsoft Lumia 640 e o soluţie. El costă doar 599 lei la eMAG.ro cu ocazia lui Black Friday 2015, faţă de preţul vechi de 749 lei.

Acest model e varianta mai mică a lui Lumia 640 XL LTE, testat de noi la Mobilissimo şi ne aşteptam ca ecranul său să fie la fel de luminos ca şi al modelului mai mare. Fiind un model Microsoft Lumia, camera va fi cu siguranţă la înălţime şi peste modele Android cu preţ similar spre exemplu. Îmi vine greu să mă gândesc la un handset cu Android şi o cameră de 8 MP la fel de solidă ca aceasta.

Când veţi primi şi Windows 10 Mobile, acesta va fi practic un handset nou şi avea parte de toate noutăţile platformei Microsoft, cu noi posibilităţi de personalizare a interfatei, noi versiuni de aplicaţii Office şi o nouă aplicaţie Camera. Şi bateria ar trebui să fie la înălţime dacă ne orientăm după modelul înrudit. Dacă mai e pe stoc, telefonul îl găsiți aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×