Black Friday la Cel.ro vine cu reduceri de până la 95%; cel mai ieftin produs va costa 1 leu

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.614 ori
<b>Black Friday la Cel.ro vine cu reduceri de până la 95%; cel mai ieftin produs va costa 1 leu</b>Cel.ro era un nume ce nu putea lipsi din campania Black Friday 2015, iar astăzi primim și informații despre această ediție. Ei bine, se pare că magazinul de față ne promite pentru data de 20 noiembrie, reduceri de p&acirc;nă la 95%, cel mai...

Cel.ro era un nume ce nu putea lipsi din campania Black Friday 2015, iar astăzi primim și informații despre această ediție. Ei bine, se pare că magazinul de față ne promite pentru data de 20 noiembrie, reduceri de până la 95%, cel mai ieftin produs din portofoliu, având un preț de doar 1 leu.

Aflăm că în perioada campaniei, showroom-ul Cel.ro va fi închis, vânzările de produse urmând a fi realizate doar online. De asemenea, și linia telefonică va fi închisă, în timp ce solicitările și întrebările noastre vor putea fi trimise la adresa de email comenzi@cel.ro.

Ni se dezvăluie și faptul că livrarea produselor se va efectua într-un interval de maxim 5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Pentru a fi pregătiți încă de pe acum pentru ziua de mâine, Cel.ro ne recomandă să ne înregistrăm pe site cu datele personale și adresa de livrare. Site-ul poate fi accesat de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×