Producătorul chinez MACOOX lansează un smartphone inedit numit EX1 ce vine cu baterie de 9000 mAh

1.733 ori
<b>Producătorul chinez MACOOX lansează un smartphone inedit numit EX1 ce vine cu baterie de 9000 mAh</b>Un nou producător de orgine chineză despre care aflăm astăzi, este și MACOOX, companie ce a reușit să ne atragă atenția printr-un smartphone cum nu am mai văzut. Deși nu beneficiază de dotări hardware impresionante, acest model aduce la...

Un nou producător de orgine chineză despre care aflăm astăzi, este și MACOOX, companie ce a reușit să ne atragă atenția printr-un smartphone cum nu am mai văzut. Deși nu beneficiază de dotări hardware impresionante, acest model aduce la pachet o uriașă baterie de nici mai mult, nici mai puțin de 9000 mAh.

Terminalul denumit EX1 ne oferă un display de 4.5 inch, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare și un procesor quad-core. Primim o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 2 megapixeli, dar și suport pentru conectivitate 4G LTE.

Cu toate că aceste specificații de mai sus, sunt aflate în zona entry-level, bateria este elementul aflat în prim plan, și desigur motivul pentru care mulți utilizatori îl vor achiziționa. Din singura imagine disponibilă, se pare că device-ul este unul destul de gros, undeva în jur de 14-15 mm presupun. Pentru moment prețurile nu au fost dezvăluite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×