Black Friday sau vinerea ofertelor În România și tablete sau telefoane pe care le-aș dori la reducere

2.713 ori
<b>Black Friday sau vinerea ofertelor În România și tablete sau telefoane pe care le-aș dori la reducere</b>Se anunță o vinere de foc și ofertele par generoase, dar asta doar parcurgând comunicatele de presă. Abia aștept să văd despre ce este vorba. Mâine voi reveni cu o analiză și cu o concluzie dacă a fost sau nu o adevărată Vinere Neagră...

Se anunță o vinere de foc și ofertele par generoase, dar asta doar parcurgând comunicatele de presă. Abia aștept să văd despre ce este vorba. Mâine voi reveni cu o analiză și cu o concluzie dacă a fost sau nu o adevărată Vinere Neagră pentru prețurile produselor electro-IT din dot ro.

Site-urile la care ar trebui să dați refresh:

1. PCgarage.ro - de la ora 00.00 și mai este 1 oră. Bănuiesc că va fi o mică nebunie și serverele să cadă aproape instantaneu;
2. eMAG.ro - vrea să vă trezească cu noaptea în cap de la 5.00 dimineața. Am înțeles că ar fi de mare amploare și sunt pregătite peste 30.000 de produse. Sper să nu fi înțeles greșit.
3. evoMAG.ro - de la 8.00 și nu știu mai multe detalii. Au multe prețuri și produse în premieră și așa, cu oferte de tip Black Friday va fi și mai și.

Câteva telefoane ce-mi fac cu ochiul și atenție vorbesc în nume propriu, iar dacă vor fi reduse cu 50% chiar voi încerca să le achiziționez. Ați achiziționa:

1. Samsung Galaxy S II - 999 lei;
2. Samsung Nexus S - 629 lei;

SAU

1. iPad 2 16 GB Wi-Fi - 1.049 lei;
2. Samsung Galaxy Tab 8.9 - 999 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×