Black Week de la Orange se desfășoară până pe 25 noiembrie, reducerile ajung la 90%

1.430 ori
<b>Black Week de la Orange se desfășoară până pe 25 noiembrie, reducerile ajung la 90%</b>Orange a ales să aducă o versiune personalizată a Black Friday sub denumirea de Black Week. Se desfășoară până pe 25 noiembrie și reducerile ajung până la 90%. Trebuie să accesați Orange.ro în fiecare zi spre a vedea ce produse noi au fost...

Orange a ales să aducă o versiune personalizată a Black Friday sub denumirea de Black Week. Se desfășoară până pe 25 noiembrie și reducerile ajung până la 90%. Trebuie să accesați Orange.ro în fiecare zi spre a vedea ce produse noi au fost introduse la ofertă.

Veți regăsi: telefoane, tablete, laptopuri la abonament, căști Bluetooth, carduri microSD, camere foto, GPS-uri, HDD-uri, rucsacuri, huse, etc. Ofertele funcționează în limita stocului disponibil.

O declarație oficială:

Am vrut să ducem conceptul de BlackFriday mai departe și să le oferim tuturor vizitatorilor posibilitatea de a-și alege produse la reducere pe durata întregii săptămâni.” a declarat Ana Niculae, Online Division Manager, în cadrul Orange România.

Oferta de vineri rămâne valabilă și pentru sâmbătă și duminică. Am parcurs oferta de astăzi și am dat de:

a. Geantă laptop Hello Kitty la 6.30 euro față de 20.99 euro;
b. Tastatură qwerty pentru Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus la 11.81 euro față de 58.99 euro;
c. Copertă piele Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus la 8.60 euro față de 42.99 euro;
c. Motorola MotoSMART cu diverse abonamentele de la 1 euro;
d. Samsung Galaxy S III alb de 16 GB cu card microSD de 32 GB cu diverse abonamentele începând de la 58.99 euro.  

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×