Black Week de la Orange se desfășoară până pe 25 noiembrie, reducerile ajung la 90%

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.316 ori
<b>Black Week de la Orange se desfășoară până pe 25 noiembrie, reducerile ajung la 90%</b>Orange a ales să aducă o versiune personalizată a Black Friday sub denumirea de Black Week. Se desfășoară până pe 25 noiembrie și reducerile ajung până la 90%. Trebuie să accesați Orange.ro în fiecare zi spre a vedea ce produse noi au fost...

Orange a ales să aducă o versiune personalizată a Black Friday sub denumirea de Black Week. Se desfășoară până pe 25 noiembrie și reducerile ajung până la 90%. Trebuie să accesați Orange.ro în fiecare zi spre a vedea ce produse noi au fost introduse la ofertă.

Veți regăsi: telefoane, tablete, laptopuri la abonament, căști Bluetooth, carduri microSD, camere foto, GPS-uri, HDD-uri, rucsacuri, huse, etc. Ofertele funcționează în limita stocului disponibil.

O declarație oficială:

Am vrut să ducem conceptul de BlackFriday mai departe și să le oferim tuturor vizitatorilor posibilitatea de a-și alege produse la reducere pe durata întregii săptămâni.” a declarat Ana Niculae, Online Division Manager, în cadrul Orange România.

Oferta de vineri rămâne valabilă și pentru sâmbătă și duminică. Am parcurs oferta de astăzi și am dat de:

a. Geantă laptop Hello Kitty la 6.30 euro față de 20.99 euro;
b. Tastatură qwerty pentru Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus la 11.81 euro față de 58.99 euro;
c. Copertă piele Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus la 8.60 euro față de 42.99 euro;
c. Motorola MotoSMART cu diverse abonamentele de la 1 euro;
d. Samsung Galaxy S III alb de 16 GB cu card microSD de 32 GB cu diverse abonamentele începând de la 58.99 euro.  

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×