Blackview Ultra Plus: Design de iPhone 6 Plus, doar că mult mai puţin premium

1.589 ori
<b>Blackview Ultra Plus: Design de iPhone 6 Plus, doar că mult mai puţin premium</b>Nu e nici o îndoială că Blackview Ultra Plus clonează un iPhone 6 Plus sau iPhone 6S Plus, dar parcă o face o idee mai bine decât a clonat UHANS S1 spre exemplu iPhone 4. Evident exista şi diferenţe faţă de iPhone, printre care şi faptul că modelul..

Nu e nici o îndoială că Blackview Ultra Plus clonează un iPhone 6 Plus sau iPhone 6S Plus, dar parcă o face o idee mai bine decât a clonat UHANS S1 spre exemplu iPhone 4. Evident exista şi diferenţe faţă de iPhone, printre care şi faptul că modelul Blackview e fabricat din plastic.

În rest lookul e similar şi au fost păstrate până şi decupajele antenelor şi camera principală care iese în relief. Am remarcat şi că butoanele se simt fragile şi slab integrate în mecanism, dar aderența acestui model este bună. Utilizarea cu o singură mână e imposibilă, acesta fiind un device foarte lung. Blackview Ultra Plus măsoară 7.1 mm în grosime şi cântăreşte 177 de grame, deşi există surse care afirmă că de fapt are 7.8 mm în talie.

Dacă e reală grosimea de 7.1 mm totuşi, atunci acest model e egalul lui iPhone 6 Plus la acest capitol. Aflaţi şi că handsetul Blackview are fix aceeaşi lungime şi lăţime ca şi phablet-ul Apple. Zona frontală e magnet de amprente şi remarcăm aici şi muchiile rotunjite, dar care nu dau senzaţia că ar ascunde vreo ramă metalică, ci tot plastic.

Butonul Home, deşi are un inel în jurul său nu integrează scanner de amprente, ceea ce lasă un gust puţin amar. Disponibil pe auriu, gri sau argintiu, acest model e o clonă acceptabilă de iPhone, cel puţin că look, dar clar nu ca şi materiale.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×