Windows Phone 8 primește o lovitură serioasă: probleme cu rebooturi din senin, baterii slabe

1.072 ori
<b>Windows Phone 8 primește o lovitură serioasă: probleme cu rebooturi din senin, baterii slabe</b>Smartphone-urile cu Windows Phone 8 la bord sunt deja disponibile de 2 săptămâni pe piața internațională și au început deja să primească feedback din partea publicului. Din păcate pentru Microsoft și partenerii săi feedback-ul este...

Smartphone-urile cu Windows Phone 8 la bord sunt deja disponibile de 2 săptămâni pe piața internațională și au început deja să primească feedback din partea publicului. Din păcate pentru Microsoft și partenerii săi feedback-ul este preponderent negativ și nu se poate trece peste probleme cu rebooturi din senin sau bateriile slabe.

în ultimele zile webul a fost invadat de știri despre HTC 8X și Nokia Lumia 920 care se resetează din senin și care au o durată scăzută a vieții bateriei. Chiar și forumul oficial de suport Microsoft este invadat de pățanii de acest gen, care au atras chiar sute de confirmări și răspunsuri. Posesorii de HTC 8X sunt cei care se plâng cel mai mult de resetări, în vreme ce cumpărătorii lui Nokia Lumia 920 au de-a face și cu blocaje ale telefonului, plus baterie insuficientă.

Se pare că utilizatorii care au încercat să aducă la setările din fabrica telefonul Nokia au reușit să îl blocheze la punctul mort al ecranului de boot. în acest moment Microsoft investighează problemele și sperăm că ele se vor rezolva cu un simplu update. și totuși imaginea lui WP8 are de suferit și nu e deloc un început bun de drum pentru noua platformă.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×