BlackBerry Porsche Design P'9982, telefon de lux din 2013 coboară sub 2.000 lei la un retailer local

2.792 ori
<b>BlackBerry Porsche Design P'9982, telefon de lux din 2013 coboară sub 2.000 lei la un retailer local</b>Dacă urmăriţi cu atenţie anumite nişe ale zonei smartphone, o să observaţi că există câteva segmente care parcă au încetinit sau îngheţat în ultimii ani. Ne vine în minte zona cameraphone-urilor, dar şi a telefoanelor de lux, care au ajuns să includă..

Dacă urmăriţi cu atenţie anumite nişe ale zonei smartphone, o să observaţi că există câteva segmente care parcă au încetinit sau îngheţat în ultimii ani. Ne vine în minte zona cameraphone-urilor, dar şi a telefoanelor de lux, care au ajuns să includă maxim jumătate de duzină de modele pe an sau chiar mai puţin. De aceea ne întoarcem în trecut, la un clasic şi descoperim că el a primit o reducere semnificativă. E vorba despre BlackBerry Porsche Design P'9982.

La debutul de la finalul lui 2013 costa 1.780 de euro, iar acum handsetul a ajuns să coste sub 2000 de lei la Quickmobile.ro. Retailerul îl vinde la preţul de 1.902 lei şi oferta e imbatabilă, dacă vă uitaţi pe Compari.ro. Alţi retaileri încă propun preţuri de 2.800 sau 2.900 lei. Avem de-a face cu un telefon ce vine cu branding de lux, aplicat de altfel şi unui smartphone Huawei la finalul anului trecut.

La acest BlackBerry se remarcă carcasa din oţel inoxidabil, spatele acoperit cu piele şi există şi o ediţie acoperită cu piele de crocodil. Dotările sunt mai degrabă entry level spre midrange în ziua de azi, fie că e vorba de procesorul Snapdragon dual core de 1.5 GHz, cei 2 GB RAM sau 64 GB stocare. Există şi o cameră de 8 MP în spate şi frontală de 2 MP. Ca OS avem aici BlackBerry 10.2, o platformă rar de găsit în ziua de azi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×