BlackBerry lansează smartphone-ul Porsche Design P’9982 Limited Edition; carcasă spate din piele de crocodil

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.314 ori
<b>BlackBerry lansează smartphone-ul Porsche Design P’9982 Limited Edition; carcasă spate din piele de crocodil</b>Datorită succesului înregistrat cu P&rsquo;9881, cei de la BlackBerry și Porsche Design speră că istoria se va repeta, motiv pentru care au lansat pe piață modelul Porsche Design P&rsquo;9982. Lansarea a avut loc săptămâna trecută, iar acum se...

Datorită succesului înregistrat cu P’9881, cei de la BlackBerry și Porsche Design speră că istoria se va repeta, motiv pentru care au lansat pe piață modelul Porsche Design P’9982. Lansarea a avut loc săptămâna trecută, iar acum se pare că și-a făcut apariția și o ediție limitată a acestui model.

Este vorba de o ediție ce va dispune de o carcasă spate fabricată din piele de crocodil, material ce îl face să devină un telefon foarte exclusivist din acest punct de vedere. Porsche Design P’9982 este fabricat dintr-o carcasă din oțel inoxidabil și un panou spate acoperit cu piele. Ediția limitată cu piele de crocodil se va regăsi într-un număr de 500 de exemplare.

Smartphone-ul dispune de un display de 4.2 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon dual-core de 1.5 GHz, 2 GB RAM și 64 GB de memorie internă. De asemenea, există posibilitatea de a atașa un card microSD de până la 64 GB. Camera foto este una de 8 megapixeli cu autofocus și LED Flash, iar cea secundară de 2 megapixeli. Ediția cu piele de crocodil ar putea avea un preț foarte ridicat, ținând cont că ediția cu panoul spate acoperit de piele obișnuită costă 1780 EUR.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×