Kyocera anunţă telefonul Torque X01, un model cu clapetă rezistent la apă şi praf, dar și la impact dur

2.017 ori
<b>Kyocera anunţă telefonul Torque X01, un model cu clapetă rezistent la apă şi praf, dar și la impact dur</b>Kyocera se număra printre companiile care au rămas fidele formatului de telefon cu clapeta şi o dovedeşte anunţând terminalul Torque X01. Acesta adopta faimosul format clamshell şi aduce extra rezistenta la apă şi praf, conform standardelor militare.

Kyocera se număra printre companiile care au rămas fidele formatului de telefon cu clapeta şi o dovedeşte anunţând terminalul Torque X01. Acesta adopta faimosul format clamshell şi aduce extra rezistenta la apă şi praf, conform standardelor militare.

Produsul japonezilor vine cu certificare Military Standard 810G, ceea ce înseamnă că a trecut cu brio 18 categorii de teste de rezistenţă. Are şi certificare IPX5/IPX8 pentru rezistenţa la apă şi IPX6 pentru rezistenţa la praf. Kyocera a realizat şi un test de scăpare de la o înălţime de 1.8 metri pe beton sau otel şi telefonul a continuat să funcţioneze.

Kyocera Torque X01

Kyocera Torque X01 nu e totuşi un smartphone high-end, el mulţumindu-se cu dotări modeste, precum un ecran LCD de 3.4 inch cu rezoluţie FWVGA, iar la interior se afla un procesor quad core Qualcomm Snapdragon. Vine şi cu camera de 13 MP cu PDAF, slot microSD, WiFi şi va debuta luna viitoare în Japonia, pe argintiu sau roşu. Nu avem încă un preţ.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×