Huawei P10 ajunge la Vodafone România din 27 martie; precomanda vă aduce și o brățară Huawei Fit cadou!

1.489 ori
<b>Huawei P10 ajunge la Vodafone România din 27 martie; precomanda vă aduce și o brățară Huawei Fit cadou!</b>Așa cum am aflat cu doar câteva momente în urmă din partea celor de la Huawei România faptul că smartphone-ul P10 este disponibil la precomandă pe plan local. Prețul recomandat este de 2.599 lei și din 27 martie îl vom găsi și în oferta celor de la

Doar ce am aflat prețul recomandat pentru Huawei P10 în România și detalii despre programul de precomandă și iată că apar și primele vești din partea operatorilor. Vodafone nu a zăbovit prea mult timp și ne anunță acum că precomenzile vor debuta în magazinele sale și online din data de 27 martie, cu precizarea că primii clienți ce înregistrează o comandă vor primi gratuit și un smartwatch Huawei Fit.

Se pare că cel puțin în portofoliul celor de la Vodafone vor fi disponibile inițial doar variantele pe negru și argintiu, așadar fără nuanțele exclusiviste pe albastru și verde prezentate în Barcelona. Acestea ar putea sosi totuși ulterior în oferta operatorului, dar pentru moment nu există informații despre acest lucru.

Din câte află, Huawei P10 va fi disponibil în magazinele Vodafone din toată țara, în magazinul online de pe vodafone.ro (link-ul încă nu este activ) și în magazinele partenerilor la un preț de 144 euro împreună cu abonamentul RED 39 ce atrage după sine și plata unui abonament lunar de 49 euro timp de 2 ani. Precomenzile pot fi înregistrate între 27 martie și 5 aprilie! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×