Samsung Galaxy Note 6 Edge apare în imagini 3D foarte clare şi detaliate; Pare mai pătrăţos decât Note 5 şi mai îngust; Vine cu port USB Type C!

5.318 ori
<b>Samsung Galaxy Note 6 Edge apare în imagini 3D foarte clare şi detaliate; Pare mai pătrăţos decât Note 5 şi mai îngust; Vine cu port USB Type C!</b>Fie că următorul phablet a celor de la Samsung se va numi Note 6 sau Note 7 în schimb, un lucru este sigur, și acela că ni se pregătește un produs cu totul și cu totul special. Pe baza unor fotografii ajunse pe web, @OnLeaks a pus la cale o serie de

Deasupra următorului model Galaxy Note pluteşte o incertitudine, legată de denumirea sa. Anumite surse afirma că s-ar numi Note 6, altele Note 7, iar tot mai multe zvonuri dau drept sigură şi o versiune Edge. Aceasta din urmă apare azi într-o serie de imagini 3D, aşa numitele randari care au apărut pe web mulţumită lui @OnLeaks și uSwitch.

Aceste două surse au făcut o tradiţie din a găsi schiţe şi dimensiuni ale unor modele nelansate încă, inclusiv iPhone 7 şi a crea apoi randări CAD ale lor. Aparent ceea ce vedem aici e un Galaxy Note 6 Edge, care primeşte şi un clip video mai jos. El pare mai pătrăţos decât Note 5 şi cumva mai îngust. Evident avem muchii curbate ale ecraniului şi stylusul pare să păstreze acel capăt stil pix.

Zona de jos nu e foarte diferită de cea a lui S7 şi Note 5, iar spatele pare fabricat din material plastic mai degrabă decât sticlă (sau o sticla ceva mai mată). Observăm şi un port USB Type C dacă privim cu atenţie clipul, iar protuberanța camerei e minimă. Parcă muchiile de jos şi sus sunt acum puţin mai mari decât pe Galaxy S7, deşi ar putea fi doar o iluzie optică.

E interesant şi că sus deasupra ecranului, pe lângă senzorii obisnuiti avem nişte decupaje noi, care ar putea fi asociate scannerului de iris menţionat de zvonuri. Dimensiunile ce au apărut via @OnLeaks sunt următoarele: 153.5 mm x 73.9 mm x 7.9 mm, ceea ce face acest model la fel de gros că Galaxy S7 şi cu 0.3 mm mai gros decât Note 5.

Aşteptam acum şi fotografii hands on înaintea debutului ce ar trebui să aibă loc în august.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×