ClickShop anunță o campanie de reduceri cu ocazia Valentine’s Day; prețuri speciale la tablete și smartphone-uri

704 ori
<b>ClickShop anunță o campanie de reduceri cu ocazia Valentine’s Day; prețuri speciale la tablete și smartphone-uri</b>Urmând exemplul altor retaileri locali, iată că astăzi și cei de la ClickShop introduc o campanie specială de reduceri cu ocazia Valentine&rsquo;s Day, ocazie de care putem profita și achiziționa un nou smartphone sau o tabletă la un preț mai...

Urmând exemplul altor retaileri locali, iată că astăzi și cei de la ClickShop introduc o campanie specială de reduceri cu ocazia Valentine’s Day, ocazie de care putem profita și achiziționa un nou smartphone sau o tabletă la un preț mai accesibil. Aflați că această promoție se va desfășura doar în perioada 10 - 14 februarie.

Printre smartphone-urile de tip flagship ce beneficiază de o reducere interesantă, este și HTC One M8, terminal cu display Full HD de 5 inch, procesor quad-core Snapdragon 801 de 2.3 GHz, 2 GB memorie RAM și difuzoare stereo BoomSound. Prețul său este acum de 2.199 lei.

De asemenea, și smartphone-ul Lenovo A889 dual-SIM ne face cu ochiul, acest terminal sosind cu display de 6 inch (960 x 540 pixeli), procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM și baterie de 2.500 mAh. Terminalul poate fi achiziționat acum pentru suma de doar 599 lei.

Nu în ultimul rând, remarcăm și un preț bun pentru brățara fitness Flex Wireless, device purtabil ce primește o reducere de 13%, noul preț fiind de 389 lei. Acest produs se conectează prin Bluetooth și oferă detalii despre numărul de pași efectuați, despre caloriile arse, cât și a distanței parcurse. Lista completă de reduceri ClickShop.ro o găsiți aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×