Cum să descarci și să aplici update-ul la Nexus S 4.0.4

1.728 ori
<b>Cum să descarci și să aplici update-ul la Nexus S 4.0.4</b>Dacă ieri vă informam că Android 4.0.4 a sosit pe Motorola Xoom, cel puțin în varianta pentru testeri, iar astăzi e rândul ca acest release să poposească și pe telefoane, mai bine zis pe Galaxy Nexus și Nexus S. Google a anunțat că noua sa...

Dacă ieri vă informam că Android 4.0.4 a sosit pe Motorola Xoom, cel puțin în varianta pentru testeri, iar astăzi e rândul ca acest release să poposească și pe telefoane, mai bine zis pe Galaxy Nexus și Nexus S. Google a anunțat că noua sa versiune de Ice Cream Sandwich a început să fie distribuită pe terminalele Nexus S UMTS și GSM și varianta HSPA+ a lui Galaxy Nexus.

Actualizarea aduce printre altele o îmbunătățire a performanței camerei, o rotație mai fluidă a imaginii pe ecran și o creștere a stabilității sistemului. Bănuiesc că acest ultim aspect îl putem traduce prin "mai puține force close-uri". Cei de la Electronista afirma că unii utilizatori au primit deja actualizarea pe terminalele Nexus S și se pare că există și o metodă de instalare manuală a softului, dar doar dacă aveți Android 4.0.3 deja instalat. Unul dintre utilizatorii XDA Developers care a instalat Android 4.0.4 pe Nexus S, afirma că a descoperit următoarele lucruri:

1. lagul dintre click-ul pe itemuri din meniu și deschiderea lor este neglijabil acum
2. camera se încarcă mai rapid din lockscreen
3. animația la rotația imaginii este mai rapidă
4. au dispărut toate bugurile de baterie
5. aplicațiile 3D se încarcă mai rapid
6. Ice Cream Sandwich da senzația de OS finisat

Rețineți că puteți să faceți și update-ul manual, dar aveți nevoie de softul pe care îl descărcați de aici și de Android 4.0.3 deja instalat. Apoi copiați softul în root pe telefon, închideți handsetul (Power Off), țineți apăsat butoanele Volum Sus + On/OFF pentru a reboota în bootloader. Apăsați pe Recovery și apoi pe butonul On/OFF. Apare triunghiul de avertizare, apoi țineți apăsat pe On/Off și apăsați pe Volum Sus. Alegeți "apply update from /sdcard", selectați fișierul descărcat din linkul de mai sus și apoi se completează procesul și puteți alege "reboot system now".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×