Acest telefon Samsung cu zoom optic 10X era anunțat cu 5 ani mai devreme decât P30 Pro, iar azi e listat ca fiind pe stoc la Germanos (telefoane de colecție)

1.782 ori
<b>Acest telefon Samsung cu zoom optic 10X era anunțat cu 5 ani mai devreme decât P30 Pro, iar azi e listat ca fiind pe stoc la Germanos (telefoane de colecție)</b>Poate vă aduceți aminte de Samsung Galaxy K Zoom.. Aici la Mobilissimo i-am făcut și review în 2014 când a fost lansat și l-am apreciat și comparat cu Nokia 808 Pureview pentru capacitatea sa de a aduce departele aproape. E cu atât mai actual azi, acum..

Poate vă aduceți aminte de Samsung Galaxy K Zoom.. Aici la Mobilissimo i-am făcut review chiar în anul în care s-a lansat, adică în 2014 (l-am comparat atunci cu Nokia 808 Pureview, pentru capacitatea sa de a aduce departele aproape). Telefonul venea cu zoom optic 10x și îl devansa pe P30 Pro cu 5 ani, chiar dacă nu putem compara cele doua dispozitive la mod concret.

De ce aduc vorba de el? Ei bine cei de la Germanos îl listează azi ca fiind pe stoc și la reducere, dar nu asta contează, ci faptul că telefonul fiind unic în felul său, poate fi considerat telefon de colecție, iar pasionații (mă gândesc) ar putea fi interesați să îl achiziționeze.

Specificațiile le găsiți aici, iar de cumpărat îl puteți cumpăra de aici. Bonus, mai găsiți și Samsung Galaxy S III pe stocul retailerului la această adresă.

Pentru nostalgici las aici recenzia noastră din 2014:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×