Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+ ar putea fi primele telefoane din lume cu certificare IP69

1.701 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+ ar putea fi primele telefoane din lume cu certificare IP69</b>Dacă vă vine să credeți sau nu, au mai rămas doar 6 zile până la marele debut al lui Samsung Galaxy Note 10, phablet-ul ce va face trecerea către un panou Infinity-O și la o nouă amplasare pentru camera foto din spate

Dacă vă vine să credeți sau nu, au mai rămas doar 6 zile până la marele debut al lui Samsung Galaxy Note 10, phablet-ul ce va face trecerea către un panou Infinity-O și la o nouă amplasare pentru camera foto din spate. Avem în continuare leak-uri, cele mai proaspete informații sosind din partea tânărului zvonac @Ishanagarwal de pe Twitter care în ultima vreme a oferit randări și detalii ce s-au dovedit a fi adevărate.

Samsung Galaxy Note 10

Acesta ne dezvăluie că atât Note 10 cât și Note 10+ vor oferi încărcare wireless super-rapidă, dar și alimentare rapidă pe fir. Se confirmă faptul că senzorul principal de pe telefoane va avea o diafragmă cu deschidere minimă f/1.5. Știam deja dintr-o scăpare anterioră că această cameră foto va oferi deschidere variabilă în 3 trepte (f/1.5 - f/1.8 - f/2.4). 

Mai aflăm și că varianta Note 10 standard va avea doar ecran FHD+ și nu QHD precum modelul Plus. Nu în ultimul rând leakerul de față ne dezvăluie că aceste două device-uri ar putea fi primele telefoane de pe piață cu certificare IP69. Acest standard oferă protecție contra prafului și rezistență la apă cu presiune, jeturi de apă și chiar proceduri de curățare cu aburi. Desigur avem și rezistență la apă și chiar scufundare pentru o perioadă îndelungată de timp.

Samsung va lansa aceste noi telefoane pe data de 7 august și precomenzile ar putea începe în aceeași zi. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×