Xiaomi Mi 5: Design la nivel de Galaxy S7, în plus cu o angularitate plăcută

1.511 ori
<b>Xiaomi Mi 5: Design la nivel de Galaxy S7, în plus cu o angularitate plăcută</b>Tentaţia e foarte mare să zici că acele muchii curbate din spatele lui Xiaomi Mi 5 sunt copiate după Galaxy Note 5 şi Galaxy S7, până te documentezi de pe web şi afli că Xiaomi Mi Note a folosit de fapt această abordare cu ceva vreme înainte de Note 5

Tentaţia e foarte mare să zici că acele muchii curbate din spatele lui Xiaomi Mi 5 sunt copiate după Galaxy Note 5 şi Galaxy S7, până te documentezi de pe web şi afli că Xiaomi Mi Note a folosit de fapt această abordare cu ceva vreme înainte de Note 5. Mi 5 are un design plăcut privirii, cu dublă faţetă din sticlă şi în vreme ce zona frontală e complet plată, cea din spate e uşor curbată şi în acelaşi timp se întâlneşte cu rama din aluminiu într-o zonă uşor angulară.

Xiaomi Mi 5

Beneficiem de panouri Gorilla Glass 4 în faţă şi spate, iar senzaţia e foarte interesantă, când degetele alunecă de pe curburile de sticlă pe metalul bine şlefuit şi puţin mai înclinat la unghiuri drepte. Acest model e mai subţire şi mai uşor decât rivalii săi, măsurând 7.3 mm în grosime şi cântărind 129 de grame, faţă de cei 7.9 mm ai lui S7 şi 152 grame arătate de cântar.

Evident, acest smartphone e şi mai ușor decât predecesorul său, Mi 4 având o greutatea de 149 grame şi grosime de 8.9 mm. Disponibil pe negru, auriu, alb şi o versiune ceramică, terminalul este foarte alunecos, deşi dacă te familiarizezi cu zona ideală a ramei metalice de care să îl apuci îl vei ţine perfect în mână. E unul dintre cele mai înguste vârfuri de lance văzute de mine şi are parte de un panou din sticlă 3D în spate.

Şi muchia ecranului e foarte îngustă şi cred că "subţire şi îngust" descriu cel mai bine acest adevărat fotomodel al telefoanelor cu Android. Butoanele sale sunt comode şi putem spune că Xiaomi Mi 5 este în anumite privinţe mai arătos decât Galaxy S7 şi păstrează şi o construcţie premium, la un preț mai mult decît bine ajustat!

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×