Cyber Monday la GeekBuying aduce numeroase reduceri de peste 40%: Xiaomi Mi Pad şi OnePlus X se află pe listă

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 864 ori
<b>Cyber Monday la GeekBuying aduce numeroase reduceri de peste 40%: Xiaomi Mi Pad şi OnePlus X se află pe listă</b>Noi romanii ne-am obişnuit cu Black Friday, că o perioadă de reduceri la finalul lui noiembrie, dar există şi Cyber Monday, preluată tot de la americani. Cyber Monday este lunea de după Black Friday, axată pe shopping online şi nu din magazine...

Noi romanii ne-am obişnuit cu Black Friday, că o perioadă de reduceri la finalul lui noiembrie, dar există şi Cyber Monday, preluată tot de la americani. Cyber Monday este lunea de după Black Friday, axată pe shopping online şi nu din magazine fizice. Aceasta zi de cumpărături e la bătaie cu Black Friday că popularitate şi a luat cu asalt şi China, unde magazinul online GeekBuying are nişte promoţii foarte interesante.

Observăm că există multe reduceri şi de 40% sau 50% şi mai toate handseturile costa sub 300 sau 200 de dolari. Se remarcă din start tableta Onda V820W, cu ecran de 8 inch şi Windows 10 la bord, plus 2 GB RAM şi 32 GB stocare. Acest model costă 94.89 dolari, în loc de 157 cât era de obicei. Tableta vine pe alb şi e dotată cu procesor Intel Cherry Trail Z8300 quad core (Intel Atom x5), tactat la 1.84 GHz.

Onda V820W

Terminalul oferă o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli, are două camere de 2 MP şi vine cu Office 365 la pachet. Avem şi port micro HDMI la dispoziţie.

Xiaomi Mi Pad

Apoi am remarcat tableta Xiaomi Mi Pad, care costă 199.99 dolari în loc de obişnuitul 395.48 dolari. Avem de-a face aici cu un terminal care ne-a plăcut anul trecut şi care rămâne destul de puternic, dotat cu procesor quad core Nvidia Tegra K1 şi un ecran de 7.9 inch rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli. Avem la bord 64 GB stocare şi 2 GB RAM, plus o cameră de 8 megapixeli destul de capabilă în spate şi una frontală de 5 MP. Acest model vine cu Bluetooth şi WiFi şi se remarcă drept o tabletă de gaming, prin intermediul a 192 de core-uri ale GPU-ului.

Tableta măsoară 8.5 mm în grosime şi cântăreşte 375 de grame, iar la bord se afla o baterie de 6700 mAh.

OnePlus X

Un alt produs atractiv de pe lista de reduceri e OnePlus X, care costă 249.99 dolari, în reducere de la 399.52 dolari. Terminalul a fost anunţat în această toamnă şi vine cu un design foarte arătos, mult mai arătos decât cel al lui OnePlus 2 chiar. Printre dotari se numara si puternicul procesor Qualcomm Snapdragon 801, o cameră de 13 MP deloc rea şi un ecran Full HD de 5 inch.

Handsetul include şi 3 GB RAM, 16 GB stocare şi ruleaza OxygenOS 2.1.2 bazat pe Android 5.1. Ecranul său este un AMOLED cu muchii foarte înguste, iar camera selfie are o rezoluţie de 8 MP. Spatele din sticlă şi rama metalică arata excelent aici.

Nu uitaţi că există şi taxe vamale şi transport de plătit pentru aceste produse, urcând preţul cu aproximativ 50 - 100 de dolari, faţă de sumele de mai sus. Mai menţionăm şi lipsa garanţiei pentru aceste device-uri ca un potenţial neajuns. Dacă vă tentează totuşi acest device-uri le găsiţi la GeekBuying.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×