Tableta anulată Microsoft Mercury apare în randari postume mulţumită lui @evleaks

889 ori
<b>Tableta anulată Microsoft Mercury apare în randari postume mulţumită lui @evleaks</b>Ştiam deja că Microsoft a anulat tableta Surface Mini, dar iată că azi descoperim &icirc;ncă un device cu diagonală mare care a fost anulat. E vorba despre aşa numitul Microsoft Mercury, dezvăluit de către faimosul zvonac @evleaks&nbsp;&icirc;n...

Ştiam deja că Microsoft a anulat tableta Surface Mini, dar iată că azi descoperim încă un device cu diagonală mare care a fost anulat. E vorba despre aşa numitul Microsoft Mercury, dezvăluit de către faimosul zvonac @evleaks în imaginile de mai jos.

Terminalul arată ca un smartphone Lumia mai mare, cu carcasa din policarbonat albastră şi o cameră ce pare generoasă în zona din spate. Avem parte şi de cameră selfie, de un slot cu capac lateral, probabil oferind acces la SIM tray şi slotul microSD. Mercury ar avea o diagonală undeva pe la 7 sau 8 inch şi nu e exclus să fie înrudit cu Surface Mini.

Tableta anulată Microsoft Mercury apare în randari postume mulţumită lui @evleaks

Ne întrebam dacă acest model rula Windows 8.1, Windows 10 sau poate era un telefon/tableta experimental de 7 inch cu Windows Phone la bord? Există întotdeauna o mică posibilitate ca proiectele anulate să revină la viaţă, deci nu excludem să mai vedem acest model şi pe viitor. Şansele sunt mici totuşi să ajungă un produs Surface, din cauza lipsei designului premium.

Microsoft Mercury

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×