eMAG aplică noi reduceri pentru produsele comercializate; ofertă valablă în perioada 2 - 8 februarie

1.283 ori
<b>eMAG aplică noi reduceri pentru produsele comercializate; ofertă valablă în perioada 2 - 8 februarie</b>De astăzi și p&acirc;nă pe data de 8 februarie, cei de la eMAG vin cu o nouă campanie de reduceri ce include prețuri speciale pentru smartphone-urile, tabletele și produsele electronice comercializate &icirc;n acest moment pe site. Avem discount-uri...

De astăzi și până pe data de 8 februarie, cei de la eMAG vin cu o nouă campanie de reduceri ce include prețuri speciale pentru smartphone-urile, tabletele și produsele electronice comercializate în acest moment pe site. Avem discount-uri interesante și pentru produsele Apple, cum este cazul lui iPhone 6 în varianta de 64 GB.

Acest smartphone beneficiază acum de o reducere în valoare de 500 lei, fiind disponibil pentru achiziție la un preț de 3.249 lei. Din punct de vedere al specificațiilor, primim un display Retina de 4.7 inch, 1 GB RAM, o cameră foto principală de 8 megapixeli și un scanner de amprente Touch ID. Bonus, eMAG oferă și o baterie externă de 6000 mAh la achiziția telefonului.

Și tabletele sunt incluse în această campanie, iPad Air fiind un model numai bun în luat de calcul pentru cei ce au nevoie de o diagonală mare, de 9.7 inch în acest caz. Device-ul vine pe alb și gri la un preț de 1.599 lei (preț vechi 1.899 lei). Această tabletă, dar și alte device-uri la fel de interesante puteți găsi pe eMAG.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×