eMAG vine cu noi reduceri în perioada 12 - 18 septembrie; LG Zero are un preț interesant!

1.450 ori
<b>eMAG vine cu noi reduceri în perioada 12 - 18 septembrie; LG Zero are un preț interesant!</b>În periaoda 12 - 18 septembrie, cei de la eMAG revin cu o nouă campanie promoțională ce ne aduce reduceri la smartphone-uri, tablete, dar și terminale purtabile. Un exemplu din această listă este smartphone-ul LG Zero ce poate fi achiziționat în acest

Începând de astăzi și până pe data de 18 septembrie cei de la eMAG ne aduc o nouă campanie promoțională ce include reduceri destul de atractive pentru smartphone-urile, tabletele și terminalele purtabile din ofertă. Printre aceste produse listate de către retailer întâlnim și telefonul LG Zero (Class) - un handset ce se laudă cu a sa carcasă metalică unibody și cu un preț interesant pus în raport cu specificațiile sale hardware.

LG Zero

Primim aici un display IPS LCD de 5 inch cu rezoluție HD, protecție Corning Gorilla Glass 3, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410, 1.5 GB memorie RAM și o capacitate de stocare de 16 GB. Regăsim o cameră foto principală de 13 megapixeli cu autofocus și bliț LED, un senzor selfie de 8 megapixeli ce poate filma la 1080p@30fps și o baterie de 2050 mAh. Se păstrează butoanele de volum și power amplasate pe spate la fel cum primeam pe LG G2/G3/G4, iar prețul său este de 879 lei.

Misfit Shine

Tot în oferta eMAG avem și un preț bun pentru brățara fitness Misfit Shine, un purtabil elegant ce monitorizează numărul de calorii arse, distanța parcursă, dar și alte activități sportive. Produsul este listat la un preț de 199 lei în această perioadă și este disponibil într-o varietate mare de culorii. Puteți consulta de aici și celelalte produse ce fac parte din noua campanie eMAG. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×