eMAG dă startul campaniei de 1 Decembrie; unele produse vin la pachet cu un tricolor cadou

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.284 ori
<b>eMAG dă startul campaniei de 1 Decembrie; unele produse vin la pachet cu un tricolor cadou</b>Cum perioada de Black Friday a trecut pentru noi rom&acirc;nii, este vremea ca retailerii să dea startul campaniilor cu ocazia zilei de 1 Decembrie. eMAG face asta chiar astăzi, zi &icirc;n care putem vedea oferta de produse ce ni s-a pregătit. Aflați...

Cum perioada de Black Friday a trecut pentru noi românii, este vremea ca retailerii să dea startul campaniilor cu ocazia zilei de 1 Decembrie. eMAG face asta chiar astăzi, zi în care putem vedea oferta de produse ce ni s-a pregătit. Aflați că unele produse din campanie, vin la pachet cu un tricolor cadou.

Printre telefoanele aflate în oferta de 1 Decembrie, se află și modelul Allview P6 Energy, telefon cu display HD IPS de 5 inch, procesor quad-core de 1.3 GHz, cameră foto principală de 8 megapixeli și baterie de 5000 mAh. Acest model beneficiază de o reducere de 70 lei, și poate fi achiziționat la un preț de 729 lei.

Dacă vă aflați în căutarea unei tablete de buget, puteți opta pentru modelul Lenovo Tab 2 A7-10, device ce sosește cu display de 7 inch, 1 GB memorie RAM, baterie de 3450 mAh și procesor quad-core de 1.3 GHz. Acest terminal oferă 8 GB spațiu de stocare și un slot microSD de până la 32 GB. Prețul său este de 279 lei.

Pentru lista completă de reduceri, puteți consulta site-ul eMAG.ro chiar de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×