eMAG dă startul campaniei de 1 Decembrie; unele produse vin la pachet cu un tricolor cadou

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.126 ori
<b>eMAG dă startul campaniei de 1 Decembrie; unele produse vin la pachet cu un tricolor cadou</b>Cum perioada de Black Friday a trecut pentru noi rom&acirc;nii, este vremea ca retailerii să dea startul campaniilor cu ocazia zilei de 1 Decembrie. eMAG face asta chiar astăzi, zi &icirc;n care putem vedea oferta de produse ce ni s-a pregătit. Aflați...

Cum perioada de Black Friday a trecut pentru noi românii, este vremea ca retailerii să dea startul campaniilor cu ocazia zilei de 1 Decembrie. eMAG face asta chiar astăzi, zi în care putem vedea oferta de produse ce ni s-a pregătit. Aflați că unele produse din campanie, vin la pachet cu un tricolor cadou.

Printre telefoanele aflate în oferta de 1 Decembrie, se află și modelul Allview P6 Energy, telefon cu display HD IPS de 5 inch, procesor quad-core de 1.3 GHz, cameră foto principală de 8 megapixeli și baterie de 5000 mAh. Acest model beneficiază de o reducere de 70 lei, și poate fi achiziționat la un preț de 729 lei.

Dacă vă aflați în căutarea unei tablete de buget, puteți opta pentru modelul Lenovo Tab 2 A7-10, device ce sosește cu display de 7 inch, 1 GB memorie RAM, baterie de 3450 mAh și procesor quad-core de 1.3 GHz. Acest terminal oferă 8 GB spațiu de stocare și un slot microSD de până la 32 GB. Prețul său este de 279 lei.

Pentru lista completă de reduceri, puteți consulta site-ul eMAG.ro chiar de aici.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×