Huawei Mate 8 se lasă admirat într-o serie de fotografii; vedem și un prim test al camerei foto

1.126 ori
<b>Huawei Mate 8 se lasă admirat într-o serie de fotografii; vedem și un prim test al camerei foto</b>După cum aflați &icirc;n această dimineață, cei de la Huawei au anunțat oficial phablet-ul Mate 8, un device uimitor ce beneficiază de procesorul HiSilicon Kirin 950. La scurt timp de la acest anunț, c&acirc;teva sample-uri au sosit &icirc;n...

După cum aflați în această dimineață, cei de la Huawei au anunțat oficial phablet-ul Mate 8, un device uimitor ce beneficiază de procesorul HiSilicon Kirin 950. La scurt timp de la acest anunț, câteva sample-uri au sosit în mâinile unor editori norocoși din China, cum este și cazul celor de la keke289.com.

În cadrul articolului preview de pe site-ul acestora, vedem rând pe rând o serie de imagini cu telefonul, dar și cu ambalajul său de retail ce ne amintește de pachetul lui Huawei Mate S, unde accentul era pus pe eleganță, materiale premium, dar și pe o experiență de unboxing ceva mai specială.

Huawei Mate 8

Tot de la modelul Mate S, noul phablet de 6 inch a împrumutat și sticla curbată 2.5D, element ce aduce un plus la capitolul experiență de utilizare. Ca și dimensiuni, Huawei Mate 8 este identic cu modelul Mate 7, terminale cu greutate de 185 grame și grosime de 7.9 mm. Nici rezoluția ecranului nu s-a schimbat, aceasta fiind în continuare una de tip Full HD 1920 x 1080 pixeli.

Huawei Mate 8 fotografiat din spate

Schimbările se observă totuși la interior, Huawei Mate 8 sosind cu un procesor octa-core HiSilicon Kirin 950, cu 3 sau 4 GB memorie RAM, cu 32, 64 sau 128 GB de stocare și cu un senzor selfie de 8 megapixeli. Telefonul adoptă acum o cameră foto principală de 16 megapixeli cu bliț dual-tone, stabilizare optică și autofocus.

Mostra foto Huawei Mate 8

În cadrul articolului preview de care vorbim, au fost postate și câteva fotografii realizate cu senzorul de pe Huawei Mate 8, cameră ce pare a se descurca destul de bine chiar și la captura în condiții low-light, după cum puteți vedea mai sus. Așa cum aflați anterior, prețurile pentru Huawei Mate 8 încep de la echivalentul a 470 dolari în China, un preț corect pentru un asemenea phablet.

Mostra foto Huawei Mate 8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×