Evenimentul de reduceri Black Friday organizat de către ALTEX debutează mâine; ni se promit discount-uri de până la 70%

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.714 ori
<b>Evenimentul de reduceri Black Friday organizat de către ALTEX debutează mâine; ni se promit discount-uri de până la 70%</b>Dacă până în acest moment credeam că eMAG este retailer-ul care fură startul evenimentului de reduceri Black Friday din acest an, iată că ne-am înșelat, Altex anunțându-ne acum câteva momente prin intermediul unui comunicat de presă faptul...

Deși ne așteptam ca ediția din acest an a evenimentului de reduceri Black Friday să debuteze pe data de 21 noiembrie, se pare că cei de la Altex se grăbesc puțin, aceștia anunțându-ne acum câteva momente prin intermediul unui comunicat de presă faptul că reducerile vor începe chiar de mâine.

Astfel, începând de joi, 13 noiembrie, clienții se vor bucura de reduceri de până la 70% la peste 1.000 de produse din toate categoriile: TV, laptopuri, tablete, telefoane, electrocasnice mari și mici, sisteme audio și jocuri, campania promoțională fiind valabilă în limita stocurilor disponibile.

Altex declară că s-a hotărât începerea evenimentului de reduceri Black Friday mai devreme pentru a oferi posibilitatea clienților de a se bucura mai repede de produsul dorit la cel mai mic preț. Rămâne de văzut ce reduceri atractive vom regăsi mâine în oferta ALTEX și cum vor cumpăra românii în aceste zile. Vă recomandăm să vă faceți cont din timp (sau să vă logați în el), să nu aveți surpriza că până rezolvați acest mic detaliu, gadgetul dorit iese din stoc! O puteți face de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×