evoMAG anunță debutul unei noi campanii speciale de reduceri În perioada 4 - 11 februarie

1.424 ori
<b>evoMAG anunță debutul unei noi campanii speciale de reduceri În perioada 4 - 11 februarie</b>Un nou newsletter trimis astăzi de către cei de la evoMAG ne anunță despre debutul unei noi campanii speciale de reduceri ce se va desfășura în perioada 4 - 11 februarie, perioadă în care putem alege un nou smartphone sau o tabletă la un preț...

Un nou newsletter trimis astăzi de către cei de la evoMAG ne anunță despre debutul unei noi campanii speciale de reduceri ce se va desfășura în perioada 4 - 11 februarie, perioadă în care putem alege un nou smartphone sau o tabletă la un preț redus.

Un prim smartphone ce beneficiază de un preț foarte bun este și LG G2, terminal flagship lansat în 2013 de către producătorul sud-coreean LG și care este încă la mare căutare și în acest an. Terminalul în cauză este disponibil acum la prețul de 1.379 în varianta de 16 GB pe culoarea neagră.

De asemenea, o alegere inspirată se poate dovedi și modelul Huawei Ascend P7 Mini, smartphone cu display qHD de 4.5 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 4G LTE și cameră foto selfie de 5 megapixeli ce costă acum doar 779 lei.

Remarcăm și un preț foarte bun pentru smartwatch-ul Samsung Gear Fit, device purtabil cu display curbat de 1.84 inch, conectivitate Bluetooth 4.0 și curea de culoare neagră ce este disponibil la prețul de 449 lei. Mai multe oferte speciale pregătite de către evoMAG puteți găsi aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×