evoMAG se pregătește de aniversarea a 11 ani de activitate, și vine cu promoții speciale în perioada 11 - 21 mai

1.571 ori
<b>evoMAG se pregătește de aniversarea a 11 ani de activitate, și vine cu promoții speciale în perioada 11 - 21 mai</b>Cu ocazia aniversării a 11 ani de activitate, retailerul evoMAG.ro ne-a pregătit o campanie specială de reduceri ce va avea loc în perioada 11 - 21 mai. Pe parcursul acestor zile magazinul ne va întâmpina cu reduceri de până la 75%, dar și cu o serie de

Acum aproximativ 11 ani pe piața din România își făcea apariția și evoMAG, un retailer ce la ora actuală se află în topul celor mai populate magazine online de pe plan local. Cu ocazia aniversăii a 11 ani de activitate, evoMAG ne-a pregătit o campanie de reduceri în toată regula ce va avea loc în perioada 11 - 21 mai.

Din comunicatul de presă emis de către companie aflăm că peste 8300 produse vor primi reduceri atractive de până la 75%, fiind vizate următoarele categorii: telefoane, laptop-uri, electrocasnice, componente PC, televizoare, îngrijire personală, sport și fitness, imprimante, și totodată rețelistică. 

De asemenea, important de știut este și faptul că pe durata campaniei, clienții vor beneficia de transport gratuit pentru produsele din ofertă, atât în țară cât și în București. Pe lângă reduceri, veți avea și posibilitatea de a participa la un concurs intitulat Jackpot-ul de 11 ani, prin care sunt puse premii în valoare de peste 13.000 lei la bătaie.

Printre premii se vor afla un storcător Hurom în valoare de 1.500 lei, un laptop Asus de 3.000 lei, un expressor Philips în valoare de 1.700 lei și multe altele. Pentru a intra în acest concurs tot ce aveți de făcut este să achiziționați produse în perioada campaniei. De aceea vă recomandăm crearea unui cont de utilizator din timp, pentru a comanda produsele dorite de pe evoMAG.ro în cel mai scurt timp posibil. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×