Android 5.1 pregătit de lansare; Va sosi În primă fază pe telefoanele Android One din Indonezia

Autor:  | Publicat în:  Android 1.094 ori
<b>Android 5.1 pregătit de lansare; Va sosi În primă fază pe telefoanele Android One din Indonezia</b>în urmă cu câteva ore Google a anunțat că programul Android One va fi disponibil și în Indonezia. Ce însă a fost omis în comunicatul oficial este faptul că telefoanele vândute vor rula Android 5.1. Momentan singura referință la noua versiune...

în urmă cu câteva ore Google a anunțat că programul Android One va fi disponibil și în Indonezia. Ce însă a fost omis în comunicatul oficial este faptul că telefoanele vândute vor rula Android 5.1. Momentan singura referință la noua versiune este pe pagina oficială Android One.

Cei de la Android Police au făcut rost de mai multe imagini cu diferite telefoane din gama One (realizate de Nexian, Mito și Evercross) ce ruleaza o variantă “Â€Âœbeta” a acestui OS. Din păcate nu sunt oferite informații legate de modificările aduse, dar ne putem aștepta la bug fix-uri și îmbunătățiri în funcționalitate. Cel mai probabil vom vedea modul silențios reintrodus, precum și numeroasele probleme cu WiFi-ul se vor rezolva în acest nou build. Sperăm că cei de la Google ne vor aduce mai multe surprize, trecerea de la 5.0.2 la 5.1 fiind una semnificativă.

Android 5.1 pregătit de lansare; Va sosi În primă fază pe telefoanele Android One din Indonezia

Cel mai probabil în zilele care urmează Google va publica un întreg changelog și imagini de sistem pentru device-urile Nexus vor fi oferite spre download. Deja există referințe la câteva build-uri noi pentru ultimele dispozitive Nexus lansate, dar din păcate nu pot fi descărcate încă:

Android 5.1; Nexus 5 Build/LMY29C
Android 5.1; Nexus 6 Build/LMY29C
Android 5.1; Nexus 6 Build/LMY29D
Android 5.1; Nexus 9 Build/LMY22E
Android 5.1; Nexus 6 Build/LMY22E

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×