evoMAG.ro prezintă un ghid de cumpărături util pentru evoBlack Friday

639 ori
<b>evoMAG.ro prezintă un ghid de cumpărături util pentru evoBlack Friday</b>Azi la miezul nopţii debutează cel mai mare eveniment de shopping al anului, Black Friday, care are şi o sesiune amplă de reduceri la evoMAG.ro Cu această ocazie avem şi un ghid de cumpărături rapide. &nbsp; Ţin minte că &icirc;n fiecare an...

Azi la miezul nopţii debutează cel mai mare eveniment de shopping al anului, Black Friday, care are şi o sesiune amplă de reduceri la evoMAG.ro Cu această ocazie avem şi un ghid de cumpărături rapide.

Ţin minte că în fiecare an vedeam un "ghid de supravieţuire de Black Friday", deci şi aici pare să fie cazul. Iată şi regulile din acest an, cel puţin dacă faceţi shopping pe evoMAG.ro:

  1. E important să aveţi cont pe evoMAG.ro înainte de ziua de vineri, 20 noiembrie şi să completaţi cu adresa de livrare unde doriţi să fie livrate produsele comandate de Black Friday.
  2. După ora 00:00 ia startul eveniment de shopping al anului.
  3. Toate ofertele speciale de Black Friday sunt prezentate într-o singură pagină, astfel încât ofertele să fie mai uşor de văzut. Cantitatea e limitată.
  4. Comenzile de Black Friday se vor livra la uşa clientului şi este recomandată bifarea opţiunea "Doresc să primesc SMS-uri despre evoluţia comenzii".
  5. Comenzile plasate online au prioritate si au mult mai multe sanse sa achizitioneze produsele dorite prin aceasta metoda.

evoMAG.ro pregateste reduceri de pana la 50% la smartphone-uri, 70% la electrocasnice si pana la 83% reduceri la camere video de actiune. Laptopuri de la 499 lei si sisteme PC de la 699 sunt alte optiuni tentante.

Găsiţi aici toate întrebările şi detaliile despre livrările şi eventualele nelămuriri despre Black Friday 2015.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×