Vodafone România oferă reduceri de până la 100% la smartphone-uri; promoția se desfășoară în perioada 20 - 22 noiembrie

1.427 ori
<b>Vodafone România oferă reduceri de până la 100% la smartphone-uri; promoția se desfășoară în perioada 20 - 22 noiembrie</b>Cum Orange și Telekom și-au anunțat deja planurile pentru Black Friday, era de așteptat ca și cei de la Vodafone să ne ofere un preview al reducerilor pregătite pentru m&acirc;ine. Pentru &icirc;nceut aflați că operatorul va organiza campania...

Cum Orange și Telekom și-au anunțat deja planurile pentru Black Friday, era de așteptat ca și cei de la Vodafone să ne ofere un preview al reducerilor pregătite pentru mâine. Pentru înceut aflați că operatorul va organiza campania denumită “Red and Black Weekend” în perioada 20 - 22 noiembrie.

Pe parcursul acestor zile, Vodafone România va oferi utilizatorilor săi prețuri speciale pentru terminalele de tip smartphone, reduse cu până la 100%. De asemenea, sunt oferite și cadouri, respectiv bonusuri de date de până la 50 GB, timp de 6 luni. Iată câteva reduceri la smartphone-uri:

  • Vodafone Smart Ultra 6 - 0 euro (Super RED 19)
  • Huawei P8 Lite - 0 euro + boxă Huawei cadou (Super RED 19)

Sunt oferite beneficii și pentru clienții care încheie sau reînnoiesc un abonament de internet mobil: reducere de 2 euro pentru abonamentele Smart Net 10, Net 11, Net 12, Super Smart Net 16, Super Smart Net 19, respectiv Super Smart Net 30. Totodată, cei care reînnoiesc aboanmentul Smart sau RED beneficiază de următoarele bonusuri:

  • 25 GB pentru cei care optează pentru RED 16, SUPER RED 19
  • 50 GB pentru cei care optează pentru un plan tarifar, începând cu SUPER RED 25.

În cazul în care reînnoim sau achiziționăm un abonament Smart 8/10/11, RED 13/14/16 sau Smart Net 10/11, primim 3 luni de acces gratuit la serviciul HBO GO. Toate aceste promoții sunt disponibile pe site-ul vodafone.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×