Ghid de supraviețuire de Black Friday 2013: ce trebuie să știi!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.595 ori
<b>Ghid de supraviețuire de Black Friday 2013: ce trebuie să știi!</b>Black Friday ia startul încă de vineri, 22 noiembrie și va fi o zi în care cumpărătorii trebuie să își încordeze mușchii electronici și să facă cel mai popular sport de scaun: shopping-ul online. Pentru a o face eficient, vă oferim câteva...

Black Friday ia startul încă de vineri, 22 noiembrie și va fi o zi în care cumpărătorii trebuie să își încordeze mușchii electronici și să facă cel mai popular sport de scaun: shopping-ul online. Pentru a o face eficient, vă oferim câteva ponturi cu privire la cumpărături eficiente de la eMAG.ro de Black Friday.

Astfel, ar fi ideal să vă înregistrați pentru oferte și să aveți un cont făcut deja la eMAG.ro. Odată ce aveți contul făcut și adresa completată, achiziția unui nou device sau produs de orice fel va fi o chestiune de două clickuri și nu veți mai pierde timp. De Black Friday comenzile sunt preluate doar online și livrate direct acasă la client de către eMAG.ro.

Retailerul își livrează produsele prin Fan Courier și permite vizualizarea în timp real a parcursului comenzii către utilizator, prin verificarea contului. Toate comenzile de Black Friday vor fi livrate doar prin curier până pe 30 noiembrie, fără livrări la showroom. Factura și garanția asociate comenzii vor fi emise exclusiv în format electronic și livrate pe mail.

Rețineți că eMAG.ro e cel mai mare retailer online din România și s-a extins deja și pe piața din Ungaria și Bulgaria. Un Black Friday cu spor vă urăm!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×