Iată primele indicii cu privire la pregătirile de Black Friday ale eMAG.ro: 250.000 de produse gata de reduceri

1.467 ori
<b>Iată primele indicii cu privire la pregătirile de Black Friday ale eMAG.ro: 250.000 de produse gata de reduceri</b>Toată lumea se &icirc;ntreabă ce ne rezervă oare marii retaileri şi e-taileri pentru Black Friday &icirc;n acest an. Perioada cumpărăturilor la preţ redus a debutat deja la unii comercianti, dar grosul ofertelor vine la final de lună, iar azi avem...

Toată lumea se întreabă ce ne rezervă oare marii retaileri şi e-taileri pentru Black Friday în acest an. Perioada cumpărăturilor la preţ redus a debutat deja la unii comercianti, dar grosul ofertelor vine la final de lună, iar azi avem câteva indicii cu privire la ce ne pregăteşte eMAG.ro pentru vinerea preţurilor scăzute.

eMAG s-a întâlnit cu o serie de jurnalişti şi bloggeri în această săptămână pentru o discuţie legată de business online, în care au fost amintite şi câteva detalii despre Black Friday. Iulian Stanciu, acţionar eMAG a declarat că Black Friday va avea loc la acest retailer pe 20 noiembrie, iar în Ungaria şi Bulgaria se va desfăşura pe 27 noiembrie.

Au fost investiţi 2 milioane de euro în hardware (în special servere) în acest an pentru a face faţă asaltului de cumpărători şi sunt pregătiţi 400 de programatori, adică dublu faţă de anul 2014. Pentru retailer Black Friday înseamnă vânzări într-o zi cât într-o lună şi mai aflăm că pe 2015 (an fiscal încheiat pe 31 martie) eMAG a avut vânzări de 500 de milioane de dolari.

47% din trafic vine de pe mobil, un salt cu 17% faţă de anul trecut, iar revenind la Black Friday, 50% dintre produse vor fi la promoţie cu această ocazie, adică 250.000 produse, ceea ce sună foarte tentant. Voi ce vreţi să cumpăraţi de Black Friday? Pe mine mă tentează un SSD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×