Samsung Galaxy A3 (2017) scapă pe web într-o serie de randări şi într-un clip video; Ne pregătim de lansare!

3.922 ori
<b>Samsung Galaxy A3 (2017) scapă pe web într-o serie de randări şi într-un clip video; Ne pregătim de lansare!</b>Am văzut deja un clip video cu Samsung Galaxy A5 (2017), invitațiile de presă asociate lansării lui Galaxy A7 (2017), iar acum vedem și un video în care vedeta este nimeni altul decât Samsung Galaxy A3 în varianta actualizată pentru anul 2017. Acest model

În această lună Samsung pregăteşte lansarea de noi modele din gama Galaxy A, urmând să facă trecerea la generaţia 2017 de terminale midrange. În prim plan sunt Samsung Galaxy A7 (2017), Galaxy A5 (2017), dar şi Galaxy A3 (2017). Acesta din urmă are parte de o scăpare astăzi, sub forma randarilor de mai jos, dar şi a unui clip video.

Samsung Galaxy A3 2017

Am avut parte de multiple scăpări pentru toate modelele noi Galaxy A, atât sub formă de benchmarkuri, cât şi fotografii, randări şi specificaţii. Noile modele vor împrumuta elemente de design de la Galaxy S7, cu un panou uşor curbat din sticlă în faţă şi posibil şi un spate din sticlă curbata. Samsung Galaxy A3 (2017) are un scanner de amprente frontal, integrat în butonul Home, vine cu port USB Type C în zona inferioară şi jack audio tot jos.

Conform zvonurilor telefonul ar urma să fie dotat cu un ecran 720p de 4.7 inch, 2 GB RAM şi cu o cameră de 12 megapixeli în spate, plus una frontală de 8 MP. Va avea şi procesor Exynos 7870 sau un CPU Qualcomm Snapdragon cu identitate necunoscută. Speculaţiile afirmau că vom vedea tot Android Marshmallow la bord, dar ni s-ar părea normal să primim totuşi Android 7.0 Nougat.

Descoperim mai multe odată cu lansarea, ce probabil va avea loc înainte de Crăciun.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×