iPhone 7 Plus se duelează cu o cameră RED Weapon de 50.000 dolari; Rezultatele vă vor surprinde! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple  Versus 1.793 ori
<b>iPhone 7 Plus se duelează cu o cameră RED Weapon de 50.000 dolari; Rezultatele vă vor surprinde! (Video)</b>Am mai văzut comparații în care camera lui iPhone 7 Plus era pusă la treabă pe zona video în fața altor terminale din zona flagship, dar astăzi vedem o comparație la care nici nu ne-am fi gândit vreodată. Phablet-ul celor de la Apple înfruntă astăzi o

Camerele RED sunt preferatele marilor regizori şi cameramani de la Hollywood, deci sunt etalonul când vine vorba de filmare. Un model popular de acest tip este RED Weapon, care costă 50.000 de dolari şi a fost pus la duel cu iPhone 7 Plus. Rezultatele surprind.

RED Weapon

Parker Walbeck de la Fullltime Filmmaker realizează comparaţia în clipul de mai jos. E interesant că expertul subliniază că va conta foarte mult şi priceperea şi talentul celui aflat în spatele camerei. Clipul rezultat din filmarea cu iPhone 7 Plus se vrea a fi un periplu în natură, cu un apus deosebit, o privelişte şi un soundtrack împrumutate din Lord of the Rings.

iPhone 7 Plus vs RED

În a doua parte a clipului vedem o comparaţie suprapusă a camerei lui iPhone 7 Plus cu cea RED. Reţineţi că telefonul Apple a realizat captura 4K folosind aplicaţia Filmic Pro. Realizatorul filmărilor a subliniat că mai toată lumea se uită la clipuri de genul pe telefon şi tabletă, iar acolo diferenţele dintre captura cu iPhone-ul şi cea cu camera RED par minime.

E drept că au fost făcute şi multiple ajustări de setări şi opţiuni pentru ca filmarea cu iPhone 7 Plus să arate mai bine, deci nu poţi doar să scoţi telefonul şi să produci un astfel de scurt metraj. De reţinut totuşi că acest tânăr cineast a fost impresionat de filmarea cu iPhone 7 Plus, care costă de vreo 50 de ori mai puţin decât camera RED.

Personal consider că faptul că e greu să îţi dai seama care e captura telefonului şi care e a camerei e uimitor în ziua de azi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×