QuickMobile.ro listează phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 spre vânzare; iată cât costă acesta!

1.441 ori
<b>QuickMobile.ro listează phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 spre vânzare; iată cât costă acesta!</b>Astăzi, odată cu lansarea oficială pe plan local a phablet-ului Samsung Galaxy Note 7, și cei de la QuickMobile au listat spre vânzare noul produs. Acest magazin vinde terminalul la un preț de 3.799 lei, sumă de bani în care este inclus și un card microSD

Iată că odată cu lansarea de pe plan local a phablet-ului Samsung Galaxy Note 7 ce a avut loc în această dimineață, apar și primele prețuri pentru noul dispozitiv. QuickMobile este magazinul ce afișează produsul în stoc la un preț de 3.799 lei, fiind inclus la pachet drept cadou și un card microSD de 128 GB - telefonul oferindu-ne un asemenea slot la pachet, dotare ce nu era regăsită pe Galaxy Note 5 anul trecut.

Samsung Galaxy Note 7

Știți deja faptul că Samsung Galaxy Note 7 este rezistent la apă și praf, la fel și stylus-ul său S-Pen de nouă generație ce cântărește acum doar 3 grame. Avem noi funcții pentru acest stylus, cum este cazul Translate prin care vom putea traduce cuvinte dintr-o limbă în alta în timp real, sau a funcției Magnify ce ne permite mărirea unei anumite zone de pe ecran.

Samsung Galaxy Note 7

Pachetul hardware este compus dintr-un display Super AMOLED de 5.7 inch cu rezoluție QHD, din 4 GB memorie RAM și dintr-un chip de 64 GB memorie flash de stocare. Avem alături camera foto de 12 megapixeli împrumutată de la Galaxy S7, un scanner de amprente, și acum un scanner de iris ce promite deblocarea rapidă a device-ului, și desigur protecția sporită a datelor stocate pe dispozitiv.

Pe Samsung Galaxy Note 7 îl puteți comanda de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×