Nou modem USB pentru conexiunile 3G broadband Vodafone Romania

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.233 ori
<b>Nou modem USB pentru conexiunile 3G broadband Vodafone Romania</b>Utilizatorii serviciilor 3G broadband au toate motivele sa fie incantati, deoarece Vodafone Romania lanseaza un nou modem USB, disponibil atat pentru laptopuri cat si pe PC-uri desktop, conform wall-street.ro. Modemul va permite utilizatorilor sa atinga...

Utilizatorii serviciilor 3G broadband au toate motivele sa fie incantati, deoarece Vodafone Romania lanseaza un nou modem USB, disponibil atat pentru laptopuri cat si pe PC-uri desktop, conform wall-street.ro.

Modemul va permite utilizatorilor sa atinga viteze de pana la 3.6 Mbps (acum) sau chiar 7.2 Mbps, in viitor, atunci cand Vodafone va implementa astfel de servicii. Pe numele sau Pebble USB Modem, accesoriul a fost lansat deja de catre filiale Vodafone in 6 alte tari, printre care Mare Britanie, Portugalia, Spania sau Ungaria. Pebble este un device portabil "plug and play" si va trebui sa il conectati la portul USB al PC-ului dumneavoastra pentru a il putea utiliza.

De mentionat este faptul ca acest modem tocmai a fost premiat de catre Forumul International de Design "iF", acordandui-se distinctia "iF Product Design Award 2008". Pebble USB Modem este disponibil gratuit in Romania impreuna cu abonamentul 3G broadband de la Vodafone, cu 8GB de trafic inclus (pe 2 ani), iar accesoriul costa 24 de euro in cadrul altor tipuri de abonamente. In cazul in care ati optat pentru Vodafone ca furnizor al serviciilor 3G broadband veti beneficia de o reducere de 50% la abonamentul broadband pana pe 31 ianuarie 2008. Aceasta se aplica in cazul primelor 3 luni de conectare ale clientilor care folosesc abonamente pe 2 ani.

Ca bonus, veti beneficia de trafic extra pentru orice abonament 3G broadband ales, 200 MB in plus in cazul abonamentului Mobile Internet 200 MB, respectiv 1GB pentru Mobile Internet 1GB si Mobile Internet 4GB, sau 2GB in plus pentru Mobile Internet 8GB.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×