Bossul Vodafone se casatoreste cu mana dreapta a lui Adrian Nastase

5.247 ori
<b>Bossul Vodafone se casatoreste cu mana dreapta a lui Adrian Nastase</b>Stiati probabil ca fostul prim-ministru al Romaniei, Adrian Nastase are blog, dar se pare ca si consilierul sau, Anca Alexandrescu are un blog destul de interesant. Din ultimele postari ale colaboratoarei fostului premier aflam ca aceasta se va casatori...

Stiati probabil ca fostul prim-ministru al Romaniei, Adrian Nastase are blog, dar se pare ca si consilierul sau, Anca Alexandrescu are un blog destul de interesant. Din ultimele postari ale colaboratoarei fostului premier aflam ca aceasta se va casatori cu bossul Vodafone, Adrian Dita.

Anca Alexandrescu si-a anuntat decizia pe blog astfel: "Ma marit! Da, e adevarat! Mos Craciun a fost tare darnic cu mine anul acesta. Mi-a adus un dar atat de frumos". Norocosul este, dupa cum mentionam anterior Adrian Dita, director Corporate Affairs Vodafone Romania, dupa cum mentioneaza si publicatia Cancan. De mentionat este faptul ca domnul Dita este in businessul telefoniei mobile inca din 1997, el lucrand pentru Connex in perioada sa de glorie si de patrundere pe piata autohtona.

Revenind la nunta acestor VIP-uri nu putem sa nu ne intrebam daca Adrian Nastase ii va "nasi" pe cei doi, avand in vedere faptul ca fostul premier a fost deja nas al Ancai Alexandrescu la prima sa casatorie, cu Dan Andronic (fost consolier politic al lui Nastase). Aruncand din nou o privire pe blogul consilierei, constatam ca mana dreapta a fostului premier este incantata de perspectiva casatoriei cu Adrian Dita: "Recunosc faptul ca mi-a trecut prin minte ca ar fi un dar frumos de Craciun. Stiti cum e? Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample! Si mie chiar mi s-a intamplat. Nici nu stiu ce sa va mai spun! Sunt tare emotionata!"

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×