Noua imagine teaser Zenum indica un nou terminal mobil

1.367 ori
<b>Noua imagine teaser Zenum indica un nou terminal mobil</b>Compania elvetiana Zenum a trimis celor de la Engadget Mobile o "felicitare" neobisnuita de sarbatori, sub forma imaginii de mai jos, care reprezinta un terminal misterios. Handsetul este infasurat intr-o tesatura rosie, permitand cititorilor sa vada doar...

Compania elvetiana Zenum a trimis celor de la Engadget Mobile o "felicitare" neobisnuita de sarbatori, sub forma imaginii de mai jos, care reprezinta un terminal misterios.

Handsetul este infasurat intr-o tesatura rosie, permitand cititorilor sa vada doar o mica parte a telefonului prezentat. Precedentul terminal produs de Zenum, Opus, era un telefon mobil care rula sistemul de operare Windows Mobile si care oferea utilizatorilor un design de tip PDA plus o tastatura destul de slim. Ce pregateste Zenum nimeni nu stie exact, dar aceasta imagine teaser ascunde evident un handset elegant, care promite sa ameninte suprematia fashion phones-urilor.

Sa speram ca reprezentantii Zenum vor deveni mai putin misteriosi in 2008 si nu vom beneficia de un update al informatiei printr-o felicitare de Paste. Aceeasi poza pe care o puteti vedea mai sus dezvaluie, conform editorilor Engadgets un mecanism glisant ciudat, astfel ca e posibil ca terminalul sa fie dotat cu 2 tastaturi, informatie aflata la stadiul de zvon in acest moment. Se pare ca display-ul este plasat pe o parte glisanta a telefonului, in vreme ce partea de jos ramane fixa... Idei si sugestii in legatura cu acest urmas al lui Opus?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×