Noua imagine teaser Zenum indica un nou terminal mobil

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.274 ori
<b>Noua imagine teaser Zenum indica un nou terminal mobil</b>Compania elvetiana Zenum a trimis celor de la Engadget Mobile o "felicitare" neobisnuita de sarbatori, sub forma imaginii de mai jos, care reprezinta un terminal misterios. Handsetul este infasurat intr-o tesatura rosie, permitand cititorilor sa vada doar...

Compania elvetiana Zenum a trimis celor de la Engadget Mobile o "felicitare" neobisnuita de sarbatori, sub forma imaginii de mai jos, care reprezinta un terminal misterios.

Handsetul este infasurat intr-o tesatura rosie, permitand cititorilor sa vada doar o mica parte a telefonului prezentat. Precedentul terminal produs de Zenum, Opus, era un telefon mobil care rula sistemul de operare Windows Mobile si care oferea utilizatorilor un design de tip PDA plus o tastatura destul de slim. Ce pregateste Zenum nimeni nu stie exact, dar aceasta imagine teaser ascunde evident un handset elegant, care promite sa ameninte suprematia fashion phones-urilor.

Sa speram ca reprezentantii Zenum vor deveni mai putin misteriosi in 2008 si nu vom beneficia de un update al informatiei printr-o felicitare de Paste. Aceeasi poza pe care o puteti vedea mai sus dezvaluie, conform editorilor Engadgets un mecanism glisant ciudat, astfel ca e posibil ca terminalul sa fie dotat cu 2 tastaturi, informatie aflata la stadiul de zvon in acest moment. Se pare ca display-ul este plasat pe o parte glisanta a telefonului, in vreme ce partea de jos ramane fixa... Idei si sugestii in legatura cu acest urmas al lui Opus?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×