OnePlus One poate fi acum comandat timp de 72 ore fără invitație; ofertă valabilă doar pentru țările acceptate

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.609 ori
<b>OnePlus One poate fi acum comandat timp de 72 ore fără invitație; ofertă valabilă doar pentru țările acceptate</b>Un terminal care anul acesta a făcut un mare buzz pe piața din China, cât și la nivel internațional este OnePlus One, device a cărui achiziție se poate dovedi complicată. Dacă până acum cei care își doreau achiziția acestui flagship aveau...

Un terminal care anul acesta a făcut un mare buzz pe piața din China, cât și la nivel internațional este OnePlus One, device a cărui achiziție se poate dovedi complicată. Dacă până acum cei care își doreau achiziția acestui flagship aveau nevoie de o invitație, iată că începând de astăzi timp de 72 ore, OnePlus oferă tuturor posibilitatea de a cumpăra un OnePlus One cu ocazia Black Friday.

în cazul în care aveți prieteni prin alte țări și vă doriți un OnePlus One tot ce aveți de făcut este să vă creați un cont pe oneplus.net, formular în cadrul căruia va trebui să treceți o adresă validă din următoarele țări în care OnePlus livrează: America, Suedia, Danemarca, Olanda, UK, Spania, Germania, Franța, Italia, Finlanda, Belgia, Austria, Canada, Hong Kong, Portugalia și Taiwan.

Aflați că versiunea Silk White de 16 GB este comercializată la un preț de 299$, în timp ce modelul Sandstone Black de 64 GB poate fi achiziționat la un preț de 349$. După cum bine știți, acest device poate fi cumpărat și prin intermediul celor de la MarketOnline la un preț de 1.636 lei (16GB) / 1.971 lei (64GB).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×