Orange pornește Black Friday pe durata unei săptămâni

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.114 ori
<b>Orange pornește Black Friday pe durata unei săptămâni</b>Orange România a dat startul unei campanii Black Friday care se întinde pe o săptămână și care va fi exclusiv dedicată magazinului online. Ideea este de a oferi sute de produse cu reduceri în intervalul 22 noiembrie - 1 decembrie. Aparent Orange...

Orange România a dat startul unei campanii Black Friday care se întinde pe o săptămână și care va fi exclusiv dedicată magazinului online. Ideea este de a oferi sute de produse cu reduceri în intervalul 22 noiembrie - 1 decembrie.

Aparent Orange ar intenționa să ofere reduceri de până la 100%, ceea ce sună foarte bine. Clienții existenți și cei noi își vor putea achiziționa telefoane și tablete high end, fie că e vorba de iPhone 5c, Galaxy Note 3, Galaxy S4 Zoom, HTC One, iPad Mini și iPad Retina, plus multe altele. De parcă acestea nu sunt de ajuns vor fi incluse și accesorii și gadgeturi în ofertă, precum GPS-uri, camere foto, HDD-uri, căști, boxe și huse.

Acestea, plus rucsacuri, stickuri USB și alte accesorii vor primi până la 96% reducere. în fiecare zi vor fi afișate pe Orange.ro noi produse la reducere, iar cele rămase disponibile la finalul unei zile vor fi reportate în zilele următoare, până la epuizarea stocului. în avampremiera reducerilor Orange România a oferit via Facebook 3 jocuri la care utilizatorii puteau câștiga 3 premii Samsung Galaxy S4 Zoom.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×