QuickMobile ne aduce super-reduceri pentru acest weekend; tableta Nokia N1 costă acum 999 lei

1.289 ori
<b>QuickMobile ne aduce super-reduceri pentru acest weekend; tableta Nokia N1 costă acum 999 lei</b>&Icirc;n timp ce majoritatea retailerilor recurg la creșterea prețurilor &icirc;nainte de startul unei campanii de reduceri, trebuie să recunoaștem faptul că există și magazine ce nu procedează astfel. Un exemplu bun de luat &icirc;n seamă este...

În timp ce majoritatea retailerilor recurg la creșterea prețurilor înainte de startul unei campanii de reduceri, trebuie să recunoaștem faptul că există și magazine ce nu procedează astfel. Un exemplu bun de luat în seamă este QuickMobile, retailer ce începând de astăzi anunță o nouă ediție QuickEnd.

Poate cea mai interesantă ofertă prezentă, este tableta Nokia N1 (găsiți recenzia noastră aici) în varianta argintie cu 32 GB spațiu intern de stocare și conectivitate WiFi. La pachet primim un display de 7.9 inch cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli, 2 GB RAM, un procesor quad-core Intel de 2.3 GHz, difuzoare stereo și port USB Type-C. Device-ul costă acum 999 lei (preț vechi 1.299 lei).

Samsung Galaxy S6 la reducere

De asemenea, o reducere interesantă avem și pentru Samsung Galaxy S6. Acest model high-end în varianta cu 32 GB spațiu de stocare costă acum 2.299 lei, reducerea aplicată fiind de 8% (200 lei). Pentru mai multe reduceri la fel de atractive, puteți vizita pagina QuickMobile.ro de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×