Telekom nu se lasă mai prejos; vine cu 1 GB trafic de date gratuit în fiecare weekend pentru utilizatorii de cartelă

Autor:  | Publicat în:  TELEKOM 6.691 ori
<b>Telekom nu se lasă mai prejos; vine cu 1 GB trafic de date gratuit în fiecare weekend pentru utilizatorii de cartelă</b>&Icirc;n urmă cu o săptăm&acirc;na asistam la o adevărată ofertă din partea operatorului Vodafone Rom&acirc;nia, odată cu aniversarea unui an de la introducerea serviciului Supernet 4G. Astfel, &icirc;n weekend-ul 12-13 septembrie, utilizatorii...

În urmă cu o săptămâna asistam la o adevărată ofertă din partea operatorului Vodafone România, odată cu aniversarea unui an de la introducerea serviciului Supernet 4G. Astfel, în weekend-ul 12-13 septembrie, utilizatorii s-au bucurat de trafic 4G nelimitat, iar alții au primit și o lună bonus pe lângă acest weekend de gratuitate.

Ei bine, se pare că nici Telekom nu se lasă mai prejos, acesta venind cu o ofertă și mai generoasă pentru utilizatorii de cartele pre-paid, aceasta fiind numită GigaWeekend. Mai precis, toți cei care au o extraopțiune activă în acest moment pe cartelă, pot beneficia de 1 GB internet gratuit în fiecare weekend.

Această ofertă poate fi activată în fiecare weekend până pe data de 31 decembrie 2015, printr-un mesaj fără text la numărul 888. Aflați că traficul inclus este valabil de sâmbătă de la ora 00:01 și până duminică la ora 23:59. Pentru a mai beneficia de alți 1000 MB internet gratuit și weekend-ul următor, veți retrimite mesaj la 888.

De asemenea, Telekom mai vine și cu o altă ofertă denumită Frăția GigaShare. Aflăm că inițial primii 200 de utilizatori ce au dat mesaj la un număr Telekom, au primit 1 GB trafic de date valabil o lună și alți 5 GB pe care să îi împartă cu prietenii. Ulterior, cei care au primit la rândul lor 1 GB net, pot trimite mai departe către 5 persoane câte 1 GB internet gratuit.

Ni se dezvăluie că de-a lungul acestei oferte vor fi oferiți 100.000 GB. Pentru a promova noua campanie, Telekom s-a aliat cu Mikey Hash, realizator ce a publicat un video de unde puteți da mai departea Leapșa Gigashare sau cere 1 GB de net de la cei care au primit deja. Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina telekom.ro și citi regulamentul oficial de aici.

Mulțumim pentru pont lui Vlad Paul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×