Telekom nu se lasă mai prejos; vine cu 1 GB trafic de date gratuit în fiecare weekend pentru utilizatorii de cartelă

Autor:  | Publicat în:  TELEKOM 6.478 ori
<b>Telekom nu se lasă mai prejos; vine cu 1 GB trafic de date gratuit în fiecare weekend pentru utilizatorii de cartelă</b>&Icirc;n urmă cu o săptăm&acirc;na asistam la o adevărată ofertă din partea operatorului Vodafone Rom&acirc;nia, odată cu aniversarea unui an de la introducerea serviciului Supernet 4G. Astfel, &icirc;n weekend-ul 12-13 septembrie, utilizatorii...

În urmă cu o săptămâna asistam la o adevărată ofertă din partea operatorului Vodafone România, odată cu aniversarea unui an de la introducerea serviciului Supernet 4G. Astfel, în weekend-ul 12-13 septembrie, utilizatorii s-au bucurat de trafic 4G nelimitat, iar alții au primit și o lună bonus pe lângă acest weekend de gratuitate.

Ei bine, se pare că nici Telekom nu se lasă mai prejos, acesta venind cu o ofertă și mai generoasă pentru utilizatorii de cartele pre-paid, aceasta fiind numită GigaWeekend. Mai precis, toți cei care au o extraopțiune activă în acest moment pe cartelă, pot beneficia de 1 GB internet gratuit în fiecare weekend.

Această ofertă poate fi activată în fiecare weekend până pe data de 31 decembrie 2015, printr-un mesaj fără text la numărul 888. Aflați că traficul inclus este valabil de sâmbătă de la ora 00:01 și până duminică la ora 23:59. Pentru a mai beneficia de alți 1000 MB internet gratuit și weekend-ul următor, veți retrimite mesaj la 888.

De asemenea, Telekom mai vine și cu o altă ofertă denumită Frăția GigaShare. Aflăm că inițial primii 200 de utilizatori ce au dat mesaj la un număr Telekom, au primit 1 GB trafic de date valabil o lună și alți 5 GB pe care să îi împartă cu prietenii. Ulterior, cei care au primit la rândul lor 1 GB net, pot trimite mai departe către 5 persoane câte 1 GB internet gratuit.

Ni se dezvăluie că de-a lungul acestei oferte vor fi oferiți 100.000 GB. Pentru a promova noua campanie, Telekom s-a aliat cu Mikey Hash, realizator ce a publicat un video de unde puteți da mai departea Leapșa Gigashare sau cere 1 GB de net de la cei care au primit deja. Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina telekom.ro și citi regulamentul oficial de aici.

Mulțumim pentru pont lui Vlad Paul!

▶▶▶ Bluboo S8 Black la 975 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×